Cestovní filtr na vodu Recenze Sawyer Mini Camo SP107

Recenze Sawyer Mini Camo SP107

Filtr na vodu Sawyer Mini je nejlehčí a nejmenší cestovní filtrační systém na světě. Filtr funguje na bázi dutého mikrovlákna, kde stěny tvoří membrána s velikostí pórů max. 0,1 micronu. S celkovou hmotností 65 g a možností srolování do malého balíčku, nezabere ve vašem batohu téměř žádný prostor.

mmvorac30. srpna 2025

super, dělá co má vhodný na cesty i do "KPZ"

Registrovaný uživatel31. července 2024

Velikost výrobku

Doporučuji ještě jeden sáček na vodu aspoň 1l, výhoda že lze použít PET lahve na špinavou vodou. Škoda že v balení není nějaký obal na filtr třeba z neoprenu

Registrovaný uživatel31. března 2023

Lehký, malý a skladný filtr. Super věc na cesty.

Zatím jsem použil jednou. Člověk s sebou nemusí tahat tolik vody a nebo žádnou Voda z filtru teče sama. Sáček netřeba mačkat, ani vytvářet ústy podtlak. Funguje parádně a člověk rázem zjistí, že i ve Svratce je lahodná voda

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Lehký, skladný, naprosto splňuje moje očekávání. Zatím jsem testovala jen na vodě z potoka.

Registrovaný uživatel28. července 2022

malý a ľahký, perfektná vecička

žiadne zápory som nezaznamenal

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Maly a lehky

Skvely filtr na vandr, houbareni a jakekoli cestovani kdekoli, kde potrebujeme pitnou vodu a nechme se tahat s litry vody v batohu.