Recenze Savic Hop In 39,5 x 39 x 58,5 cm

U toalety Savic Hop In je vstup na horní straně. Výška toalety činí 38 cm a nabízí kočce soukromí a bezpečnost, ale také dostatek místa. Zároveň udržuje okolí toalety v čistotě. Po vykonání potřeby vyskočí kočka z místa rovnou ven.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Savic Hop In je prostorná a kvalitně zpracovaná toaleta, která výrazně omezuje vynášení steliva a zabraňuje protečení moči. Většina koček si na ni rychle zvykne, ale některé mohou mít problém s přístupem kvůli vyskakovací mřížce. Přes drobné nedostatky v konstrukci je vhodná pro majitele hrabavých koček a větších plemen.

• Prostorný design vhodný i pro velké kočky
  • Omezuje vynášení steliva díky vyskakovací mřížce
  • Kvalitní plastové zpracování
  • Hloubka zabraňuje protečení moči a lepivosti na stěnách
  • Snadná manipulace při čištění
  • Úchyty na spodní straně překáží při vybírání exkrementů
  • Výstupky na dně ztěžují uklízení lopatkou
  • Může být nevhodný pro kočky s pohybovými obtížemi
  • Uvnitř překážejí úchyty při čištění
  • Jedna z koček ho odmítá používat

Registrovaný uživatel12. září 2024

Velká,prostorná Nevynáší se tolik stelivo Kocour je spokojený

Nejspíš nemusí vyhovovat kočkám, které budou mít problém s pohybovým aparátem nebo starším kočkám.

Máme hraboše,takže při představě, že bychom měli jinou toaletu ( nízkou ,nekrytou apod. ) tak by byl kočkolit asi všude.

ven.kopecka1. prosince 2023

Nic se nevynáší, je super

Bohužel ho používá jen jedna ze čtyř koček.

Varianta Bluestone
Registrovaný uživatel31. ledna 2023

U Savic Hop využijete jeho přednosti (vyskakovací mřížka) tím, že ho umístíte mezi nábytek tak, že kočička musí do něho i z něho vyskočit jen touto cestou, to je přes čistící mřížku. Opravdu zachytí většinu podestýlky. Je vhodný i pro velké kočky a i pro extrémně hrabavé. Nic nevyletí.

Dva úchyty na spodní straně jsou patrně určené pro přenášení. Jako nevhodná překážka se projeví zejména při vybírání exkrementů lopatkou v okolí těchto výstupků. Dno by mělo být rovné. Vhodnější umístění úchytů pro přenášení by bylo u horního okraje.

Kocour ho začal používat hned, co jsem mu ho představila :).

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Nevynáší se podestýlka a nevleze tam pes

Varianta modrá
Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Prostorný záchod, ve kterým můžou hrabat jak o život :) Výnos písku na packách je úplně minimální. Kvalitní plast.

Na dně jsou na okrajích dva výstupky, při uklízení se do nich naráží lopatkou..

Určitě doporučuji pokud máte doma vášnivé hrabáče :-D

Varianta modrá
Registrovaný uživatel29. září 2021

Hloubka - moč neproteče až na dno, tvoří krásné hroudy a nelepí se tak na stěny toalety Čistota - Kocourek při zahrabávání nerozhazuje stelivo po okolí

Tohle je v pořadí 3. toaleta, kterou jsem našemu kocourovi pořídil. Jako první jsem mu pořídil krytou s dvířky, ale manipulace při čištění byla komplikovaná, také byla plytká, takže se moč lepila ke dnu a rozhazování kočkolitu stejně nebránila... větrání bylo příšerné a u vnitř se držel smrad jako v opičárně. Jako další jsem koupil hlubší a nekrytou. S ní byla manipulace při čištění daleko lepší, ale kocourek rozhazoval kočkolit do okolí. Jako třetí jsem si pořídil tuhle zvrchu naskakovací. A s tou jsem naprosto spokojen. Náš kocour jí použil asi 30 vteřin po nasypání kočkolitu. Je prostorná, pachy se v ní nedrží, omezuje prašnost i manipulace je bezproblémová.

Varianta antracit
Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Žádné loužičky kolem WC. Tento produkt mi zachránil nervy!

Tento produkt opravdu nemá chybu, doporučuji všem.

Registrovaný uživatel15. června 2021

větší než jsem čekala pevný materiál

úchyty uvnitř - překáží při čištění

Varianta antracit
Registrovaný uživatel11. března 2021

Savic Hop je praktický. Kočičky si rychle zvykli.