Velmi kvalitní pneu za rozumné ceny.Tiché.Skvělé především v hlubokém a i na rozbředlém sněhu.Koupil jsem je již po několikáté!Jsou daleko lepší než uvádí štítek na pneu.Dlouhá životnost.Na naše zimní období jsou ideální.Vyjel jsem na neupravené vozovce v hlubokém sněhu i tam,kde jiná auta končila.Mám víc jak 36 letou zkušenost s různými i prém. pneu,a tyhle ty pneu jsou zatím nejlepší!Tyto pneu nyní používám na Toyota Corolla Verso 2D a na Škoda Fábia 1, 1.4 benzín.
DOPORUČUJI!Super tiché a kvalitní pneu s nízkým valivým odporem,výborné jízdní vlastnosti a to i v rozbředlém sněhu,případně i v hlubokém sněhu.Vysoký vzorek,Některé značkové pneu již šetří na nateriálu,a pak mají velmi slabé boky a nízký vzorek.Tím pádem je musíte více foukat-2,8 apod. a i přesto mají vysoký valivý odpor a nízkou životnost,Např. u letních značkových pneu Continental a Dunlop jsem měl velmi špatnou zkušenost!!! Tyto pneu absolutně neodpovídali uvedeným parametrům na štítku.Např. na pneu Sava jsem měl min. 2x větší kilometrový nájezd,při menší spotřebě paliva!!!