Podkrkonoší, několikátý typ vozidla a vím, že na sněhu vyjedu. Na ledu jako všechny další pneu. Levné, dobré.

Pneumatiky SAVA Eskimo S3+ jsou podle recenzí spolehlivé a výkonné v zimních podmínkách, s dlouhou životností a nízkou hlučností. Zákazníci oceňují jejich přilnavost na sněhu i mokré vozovce a nízkou spotřebu. Jedinou výtkou je zastaralý design, který však neovlivňuje jejich funkčnost.
nízká hlučnost
nízká spotřeba
dobrá kvalita
Jsem spokojená s výrobkem.
mám krátce ale zatím v pohodě,uvidíme co sníh až nějaky bude
Nákup byl proveden pro neslyšícího bratra, bytem v Podkrkonoší a tam i provozem. Podle vyjádření-chvála na kvalitu a vzorek.
Skvělý záběr na sněhu
Skvělá pneumatika za rozumnou cenu
dobře sedí na sněhu
Dobrá cena
Očekávám dobré jízdní vlastnosti.
Záběr ve sněhu i blátě
Cena
Dálnice bez problémů
Nesjíždí se nijak rychle
asi jen design
V zimě, občas i celé léto ))) jezdím už drahně let jen na SAVA ESKIMO S3+. Nějakou dobu se už vyrábí a tomu dnes odpovídá i vzhled. Ale dokud se budou tyto gumy vyrábět, budu jezdit jen na nich. Do českých klimatických podmínek jsou podle mě ideální.
výborná při jízdě ve sněhu i na mokré vozovce, pneu sava eskimo používám v zimním období již 10 let
Dobrá cena i kvalita..
Sníh byl zatím jen jednou a krátce, a jezdilo se v klidu.. těžko hodnotit po tak krátké době.
Na ledu jsou super.
V poho udelaj 4 zimy s kazdodennim provozem.Za 9let 2 sady.Co dodat.
Doporucuji jak pneu tak i prodejce.