Koupelnový nábytek Recenze Sapho Simplex ECO 65 SIME650

Recenze Sapho Simplex ECO 65 SIME650

Koupelnový nábytek z bílého lamina, nejjednodušší řešení pro Vaší koupelnu. ABS hrany skříňky o 0,5mm dostatečně chrání před vlhkostí. Možnost výběru strany otevírání dvířek při montáži. Otevírání usnadňuje pohodlné pochromované madlo.

Petr31. srpna 2025

Za poměrně nízku cenu solidní výrobek

je to jen drobnost, ale použil jsem o něco delší vruty na montáž, ne dodané. Dále součástí dodávky nejsou uchycovací šrouby pro umývadlo, jímž se umyvadlo připevní ke stěně. Umývalo nesmí totiž ležet na skříňce. Je proto nutné na ně pamatovat při objednávání.

Nekvinda20. května 2025

Produkt jsem si vybral podle toho, že jsem měl tuto skříňku s umyvadlem několik let sloužila dobře, k mé smůle jsem rozbil umyvadlo. Proto jsem chtěl koupit to samé. Na internetu jsem četl vaši nabídku s poštou zdarma, objednal jsem zboží u vás.

K mé smůle jsem rozbil umyvadlo. Proto jsem chtěl koupit to samé, podle rozměrů mělo být to stejné, leč nebylo. Závady jsem psal v hodnocení i e-mailu. Bez odpovědi a vyjádření. Umyvadlo nesedí ve skříňce, klouže dopředu. Vymýšlím, jak to vyřeším. Není tam ani polička, jako u minulé skříňky. Velký problém. Je to nedodělek, tak 2. - 3. jakost. Dnes jsme byli v Hornbachu a tam mají ty samé skříňky, jako jsem měl, ve stejné ceně, ale v nesrovnatelné (lepší) kvalitě. Lituji, že jsem se nechal nachytat a koupil zboží u vás.

Je mi to líto, ale zboží je ve formátu "Dodělej si sám" ! Nedoporučuji nikomu toto koupit.

ing.petr.jakubec21. prosince 2024

Dobré, plní účel, dobrá cena.

Použitý slabší materiál.

kecenaj.kaja20. června 2024

Příjemný design, kvalitní provedení.

Registrovaný uživatel11. října 2023

komfortní a levný

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Prostorná úplně super, akorát přidám jednu poličku, škoda, že ji neprodávají přímo ke skříňce.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Kvůli rozměrům.

Rozměry úchytů umyvadla byly jinde než jsem požadoval i když jsem byl firmou informován o jejich rozměrech dle mého požadavku. Jinak nedostatky žádné. Uvidíme za pár let. Původní umyvadlo od jiné firmy se zcela po pár letech rozpukalo.

Přeji hezký den. P.Zacharda

Registrovaný uživatel23. října 2021

Dostatečné na mytí v koupelně

Registrovaný uživatel20. února 2021

byl levny