Omývá mě konečník. Samozřejmě za mé pomoci.
Někdy postříkám podlahu.
Zaplaťpánbůh.

Omývá mě konečník. Samozřejmě za mé pomoci.
Někdy postříkám podlahu.
Zaplaťpánbůh.
nefunguje
používal jsem spršku Grohe, ale ta je špatně vymyšlená. Má velmi úzkou dosedací plochu na těsnění v místě kde začíná závit, bude to snad jen 0,5 mm, možná i míň, takže tudy umí odkapávat voda. Nevím jak to pořádně vysvětlit, ale pokud se podíváte na dosedací plochu tak uvidíte, že není stejně tlustá po celém obvodu. V jednom místě je velmi, opravdu velmi tenká. Toto ztenčení je důsledkem náběhu závitu. No a tudy lehce protéká voda, protože těsnění má v tomto místě slabý přítlak. Tahleta sprška tu dosedací plochu má asi 3x širší a hlavně stejně širokou po celém obvodu, takže s tímto už snad problém nebude. Další důvod proč jsem vybral tuto spršku jsou gumové (silikonové?) dírky. Takže jednou za čas, když se dírky zanesou vodním kamenem tak stačí jen palcem přejet po gumových dírkách a je po kameni. Jiné spršky mají dírky plastové, tam se to asi vždy musí odšroubovat a nějak vyčistit.
spouštěcí páčka mohla být orientována opačně, ale i tak je dobrá
Výhodou je velké tlačítko na spodní straně, je to pohodlné a zvládnou to i děti.
Nejlepší sprška, kterou jsem na trhu našla. Mám zkušenost i s dvěma dalšími, které mají páčky, a ty se hůř ovládají.