Recenze Sanitas SMA 35

Recenze Sanitas SMA 35

Sada na manikúru/pedikúru SMA 35 obsahuje strojek o dvou rychlostí, díky kterému pomocí safírových nástavců docílíte bezchybné manikúry či pedikůry. Dále zahrnuje 7 nástavců různých velikostí a struktury. Od nejtenčího k nejtlustšímu, stejně tak nejjemnějšího k nejhrubšímu. Všechny tyto nástavce dávají nehtům, či chodidlům bezchybnou péči.

radomir.rais16. října 2024

Na produkt jsem narazil až po delším hledání na internetu. Jsem rád, že je to "náš" výrobek. (snad se moc nepletu). Pro mne je podstatné, že je napájený ze sítě. Snadná výměna brusných kotoučů. Zatím nevypadávají. Dvojí rychlost i změna směru otáček. Potřebu použití zvažuji dle daného stavu nehtů a kůže na nohách. Velice si jej považuji při manikúře rukou.

Není dostatečně hrubý a větší kotouč na odstraňování zatvrdlé kůže na patách.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Výhodou je,že je do zásuvky a nemusí se kupovat baterie ,případně dobíjet.Má dost nástavců ,takže je možnost vybrat ,který vyhovuje nejlíp.

Zatím použito jen několikrát,je potřeba se s výrobkem naučit pracovat.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

zatím si ho manželka pochvaluje uvidíme má ho od vánoc :)

zatím žadné je to ještě krátká doba na zápory :)

Registrovaný uživatel20. září 2021

Je to super pomocník. Mám dlouholetou zkušenost, bohužel, původní přívodní kabel mě zradil a náhradní jsem nemohla sehnat. Byla jsem velmi potěšena, že stále na trhu je a proto jsem neváhala zakoupit znovu. Používám jej pravidelně, jako manikúru i pedikúru - je skvělý a hlavně skladný - vřele doporučuji

Registrovaný uživatel11. května 2021

Měla jsem již 6let ale dosloužil a tak jsem si ho opět koupila

Oproti dřívějška cena se zvedla na dvojnásobek

Registrovaný uživatel16. února 2021

Otáčky, spousta nástavců, velice lehký

Po zapnutí vyskakoval jeden nástavec.

Pracovalo se mi sním dobře, ale měla jsem obavu, že časem začnou po zapnutí všechny nástavce vypadávat. Brusku jsem vrátila.