Prosedíte s průjmem na záchodě
Nekupujte průjem za 500 kč

Sandoz Orlistat 60 mg podle recenzí pomáhá při hubnutí, pokud uživatel dodržuje nízkotučnou dietu a pravidelné užívání. Někteří zákazníci však uvádějí nežádoucí účinky jako průjem nebo plynatost, a u části uživatelů produkt neúčinkoval. Je důležité zvážit, zda je produkt vhodný pro konkrétní způsob stravování a očekávání.
Prosedíte s průjmem na záchodě
Nekupujte průjem za 500 kč
-ubývání na váze není zas tak rychlé
-zas tak výrazné změny jsem nepozorovala i při nastavení stravy a i pohybu
Na zacatku uzivani lepsi vyprazdnovani
Ani kilo dolu
Diterpex ma daleko lepsi ucinky i vysledky
Super, funguje
Neprodává někdo nevyužité balení?
Funguje ale podle pravidel
Častější návštěva WC
Nevím a nějakém
Nefunkční
Velké zklamání
Výborný produkt. S ním shodila sem 11kg bez námahy. Uživam ho dlouhodobě s přestávkami pár týdnů. Snadno se užívá a žádné vedlejší účinky ne mám.
Mohu jen doporučit.
pravidelná stolice
občas bolesti břicha
nefunguje, výsledky nulové, snesitelné žaludeční potíže (vedlejší účinek byl však popsán v balení)
Za 1,5 měsíce 12 kg dole.
Nefunguje
-15kg
Opravdu to při hubnutí pomáhá
Občas nepříjemné vedlejší účinky
ze zkušenosti
Opravdu funguje
Pozor, díky snížení vstřebávání tuků ze stravy se snižuje i vstřebávání vitamínů rozpustných v tucích, jako je A D E K. Myslím, že díky tomu mi začaly během užívání hodně vypadávat vlasy. Je potřeba tyto vitamíny doplňovat, ale ne zaroveň s Orlistatem, ale až minimálně 2 hodiny poté, co jste si Orlistat vzali. Nejlépe s nějakou svačinkou, která alespon trochu tuku obsahuje.
- Podle mě pomáhá spíš jen jako berlička k nízkotučné dietě, kterou má uživatel dodržovat. A taky jako strašák "když si dáte smažák a bůček, tak se pěkně poserete". Čili jen dodržování nízkotučné diety, které je vyžadováno v letáku, a které defakto znamená, že prakticky budete muset přestat jíst uzeniny, sýry, velkou část sladkostí apod. bude fungovat.
- Začal jsem držet uvedenou dietu týden před tím, než jsem začal baštit Orlistat, a v začátcích užívání (3x denně 1 tableta) jsem měl jen drobné nežádoucí příznaky. Ty po nějaké době užívání zmizely.
- V praxi jsem díky té dietě několik kg zhubnul.
- Bez dodržování příslušné diety to ani nezkoušejte. Cpát se škvarkama a baštit Orlistat vám hmotnost nesníží, spíš se jen "poserete", jak psali někteří uživatelé.
- Pozor na možný nedostatek vitamínů, rozpustných v tucích (A, D aj.). Když nestrávíte díky orlistatu tuky, nestrávíte ani vitamíny v nich. Nemám to nijak doloženo, ale pro jistotu baštím ještě multivitamíny.
- Nelze čekat zázraky, i s dietou jde hubnutí pomalu.
doporučeno lékařem, snadné užívání, po každém jídle s obsahem tuku (max 3x denně)
nemá očekávané účinky, hmotnost se nesnižuje
Tukivé buňky mizí, ale pomalu a je třeba Orlistat používat delší dobu.
jako podpůrný prostředek při hubnutí opravdu funguje