Dlouhodobé dobré zkušenosti
Doporučuji k opravám rovných střech

SANAKRYL TOP červenohnědý 25 kg je podle recenzí odolný a trvanlivý izolační materiál s dobrými krycími vlastnostmi. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost tvořit souvislou nepropustní vrstvu a odolávat UV záření. Manipulace s velkým balením však může být náročná a roztírání závisí na teplotě. Pro izolaci střech a podobných ploch se produkt jeví jako vhodný.
Dlouhodobé dobré zkušenosti
Doporučuji k opravám rovných střech
dlouholeta zkušenost a spokojenost
Super výrobek
Super barva
Vřele mohu doporučít
Dobré zpracování válečkem i štětkou, zalévá nerovnosti.
Podklad je vhodné vyčistit a odmastit.
Trvanlivost nemohu zatím hodnotit.
Produkt používám na izolaci střechy garáže již od roku1997 a dle mého názoru má dobré izolační vlastnosti. Jsem s tímto produktem spokojený.
Barva se neloupe , dobře těsní a opravdu vydrží do dalšího nátěru 8-10 let.Používám ji na starší plechovou střechu a aplikuji 2 nátěry na střechu s minimálním spádem.
Trošku hůře se roztírá , záleží na teplotě.
Dobře kryje, nanáší se válečkem a tvoří dobrou souvislou nepropustní vrstvu.
Splnil moje očekávání k plné spokojenosti a nevidím žádné nedostatky
Velmi dobrý produkt a doporučuji!
Výborné krytí a odolnost proti UV záření, dříve jsem používal gumoasfalt ale tento produkt je nesrovnatelně lepší!
Snad jen kdyby se prodával i v menších baleních, s 25kg se na střechách někdy obtížně manipuluje.