tekutá izolace Recenze SANAKRYL TOP červenohnědý 25 kg

Recenze SANAKRYL TOP červenohnědý 25 kg

SANAKRYL TOP lze použít i k ochranným nátěrům nové střešní izolační PUR pěny. Současně s nátěrem střešní krytiny lze SANAKRYL TOP použít i k nátěru klempířského příslušenství střechy z pozinkovaného plechu, hliníkového plechu a ocelového plechu natřeného antikorozním nátěrem. Není určen k údržbě a opravě fóliových krytin. Hydroizolační hmota SANAKRYL TOP se nanáší v tekutém stavu a po zaschnutí…

Registrovaný uživatel7. září 2024

Dlouhodobé dobré zkušenosti

Doporučuji k opravám rovných střech

Registrovaný uživatel25. července 2024

Super barva

Registrovaný uživatel5. května 2022

Vřele mohu doporučít

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Dobré zpracování válečkem i štětkou, zalévá nerovnosti. Podklad je vhodné vyčistit a odmastit. Trvanlivost nemohu zatím hodnotit.

Registrovaný uživatel30. září 2021

Produkt používám na izolaci střechy garáže již od roku1997 a dle mého názoru má dobré izolační vlastnosti. Jsem s tímto produktem spokojený.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Barva se neloupe , dobře těsní a opravdu vydrží do dalšího nátěru 8-10 let.Používám ji na starší plechovou střechu a aplikuji 2 nátěry na střechu s minimálním spádem.

Trošku hůře se roztírá , záleží na teplotě.

Registrovaný uživatel25. července 2021

Dobře kryje, nanáší se válečkem a tvoří dobrou souvislou nepropustní vrstvu.

Splnil moje očekávání k plné spokojenosti a nevidím žádné nedostatky

Velmi dobrý produkt a doporučuji!

Registrovaný uživatel7. července 2021

Výborné krytí a odolnost proti UV záření, dříve jsem používal gumoasfalt ale tento produkt je nesrovnatelně lepší!

Snad jen kdyby se prodával i v menších baleních, s 25kg se na střechách někdy obtížně manipuluje.