tichý chod pračky

tichý chod pračky
nedostačující návod, nejsou v něm popsány žádné prací programy
zatím využívám dva programy
Velmi tichý chod
Pračka je tichá. Má i hodinový program, když potřebujete něco rychle přeprat. A také 15 minutový program, který je výhodný, pokud potřebujete něco co možná nejrychleji.
Předchozí pračka Samsung mi vydržela přes 20 let, proto jsem se rozhodla pořídit si opět stejnou značku. A jsem velmi spokojená. Peru téměř denně, protože mám velkou rodinu, tato pračka má jednoduché ovládání, vše se dá snadno nastavit a je přehledná.
třída A by měla být trochu úspornější
jako jen malý problém jsou anglické popisky
nezapomeňte, jako já, odstranit přepravní šrouby - pračka pak má chuť utéct
vyrovnaný poměr cena - výkon
vyrobeno v Polsku - doufám, že chvíli vydrží
Velice tichá a praktická pračka. Možnost nastavení k základnímu programu počet máchání ,otáček ždímání a jiné.
pere
Tichá
Prádlo krásně vyždímané a svěží
Dětská pojistka
Stabilní
Jednoduché ovládání
Tichounká, spolehlivá, jednoduché nastavení programů
Miluju! A ta modrá barva podsvícení je prostě top. I na tu melodií po vyprání jsem si zvykla :D
Tichá, pere pekne,
Výrobce uvádí, že jde připojit na mobil. Ale jen případne hlášení poruchy 1
Tichá pračka, máme ji krátce, ale pere dobře
Často zůstávají malé věci, třeba ponožky v těsnění, je tam velký prostor mezi dvířky a bubnem a co druhé praní tam vždy něco uvízne, je to v podstatě jen mokré, nevyždímané, možná i nevyprané.
Tichá, jednoducha na ovládání
Tichá, jednoduché zapínání, jednoduchý návod, po vyprání je prádlo jen vlhké, takže rychle schne
Tichý chod
Příznivá cena
Úsporná
Snadné ovládání
Hezká a perfektně pere
Máme krátce, ale jsme spokojení s kvalitou i cenou. Pračka pere velmi dobře, je jednoduchá na obsluhu a tichá.
Množství prádla na jedno praní
Pere a ždíme i na vysoké otáčky potichu a perfektně
Rozměry, třeba se podívat na celkové rozměry pračky, do panelákové koupelny s dveřmi 60 cm se mi nevešla
Celková spokojenost s výkonem a praním, ždímáním, má být i energeticky úsporná, zn. Samsung doporučuji, mám již druhou (po 10 letech)
. Snadná obsluha. Líbí se mi výběr programů.
Naprosto vyhovuje mým požadavkům
Zatim spokojenost, brzy na hodnocení
Super tuper
velký objem, tichý chod, možnosti volby u každého programu
Tichý chod, kvalitní praní, hezký design.
Je třeba návod. Hlavně, když vykáže chybu, nebo se vůbec nerozsviti. Je třeba čistit sítko v zadní části vypouštění na pračce, což je trochu problém, pokud ji máte v úzkém prostoru