Pračka Recenze Samsung WW60A3120BE/LE

Recenze Samsung WW60A3120BE/LE

V předem plněné pračce Samsung WW60A3120BE/LE lze vyprat až 6 kg prádla. Spadá do energetické třídy C. Funkce Drum Clean vyčistí buben pračky. Úzká pračka Samsung WW60A3120BE/LE se také může pochlubit funkcí odloženého konce a samozřejmostí je i dětská pojistka pro vyšší bezpečnost.

Registrovaný uživatel16. května 2025

Úzká a celkem tichá.

Potřebovala jsem hlavně úzkou pračku do malé panelákové koupelny s běžnými programy. Parní program a ždímání na 1200 otáček je pro mě příjemný bonus. Pere tiše, to o ní vůbec nevím, ale vypouštění a napouštění vody je docela slyšet. Ventil pro napouštění vody mám dál, než byla délka originální hadice - musela jsem dokoupit 1,5m hadici. Celkově jsem s pračkou za tyto peníze spokojená.

sevdis28. prosince 2023

Velmi tichá, sami si určujete čas praní, zbývající čas praní je na displeji, jednoduché ovládání pro starší lidi.

Koupila bych znovu, je fakt dobrá.

kvidera.z29. listopadu 2023

Plni vse co se od ni ocekavalo

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Hlučné napouštění vody

Registrovaný uživatel2. října 2023

Pere tiše, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

Přesně vyhovuje mým požadavkům, malé rozměry, velký výkon, standartně velký výběr pracích programů, žádné zbytečnosti.

Jsem velmi spokojem.

Registrovaný uživatel11. května 2023

Super, poměr cena výkon

K produktu nic, ale nákup přes ElectroWorld už nikdy. Katastrofální domluva, spíš nedomluva, skrz dopravu za 700,-

Registrovaný uživatel27. března 2023

Jednoduché ovládání, výborně pere!

Perfektní levná Pračka

Registrovaný uživatel16. března 2023