Recenze Samsung SP-LFF3CLAXXXH

Samsung The Freestyle SP-LFF3CLA 2. generace je kompaktní a přenosný projektor, který je připravený obohatit váš zážitek ze sledování filmů a seriálů kdekoli chcete. Jeho praktický design je dokonale doplněn pevným a kvalitním obrazem, který vás pohltí a zaujme vaše smysly. Projektor také nabízí 5W vestavěný reproduktor pro obklopující a bohatý zvuk, který doplňuje vizuální zážitek a přináší…

zpechacek235. září 2026

Sám zaostřuje snadná obsluha kvalitní zvuk krásný obraz

Musím uznat že to je dokonalý výrobek

Pavel11. ledna 2026

Propojení s chytrou domácností Možnost připojit HDMI kabel k PC Připojit vlastní sound-system nicméně vlastní je taky dobrý Nainstalované stremovací aplikace, nebo jde přidat vlastní Přizpůsobení se povrchu Jednoduchý na přenos Logování se do aplikací přes QR kód

Občas nalazení ostrosti obrazu na povrch trvá Psaní na konzoli je o praxi a chvíli s tím budete bojovat než si člověk zvykne

Za mně dobrý kauf, malý kompaktní (bacha na domácí zvířatka, shodí to), dobrý zvuk a propojení přes telefon je supr

durcak.jaromir8. října 2025

není lepší projektor!! jen. spokojenost!!

doporučuji ke koupi_!!

Roman8. prosince 2023

mobilita volba velkost úhlopříčky zaostření z jakéhokoli úhlu integrovaný reproduktor možnost připojit externí baterii a tím mít absolutní mobilitu

zápory jsem nenašel, jsem se zařízením spokojen, pro někoho by mohlo být omezení že nelze použít projekci při plném denním osvětlení (ale to v kině taky nepožaduji)

perfektní výrobek