Recenze Samsung RS7768FHCBC/EF

Americká chladnička Samsung RS7768FHCBC/EF s podavačem vody a ledu vám zajistí pitný režim přes celý den. Je vybavena systémem Twin Cooling Plus, který využívá dvě samostatná proudění vzduchu a přesné ovládání teploty, a tak udržuje optimální úroveň vlhkosti na straně chladničky i na straně mrazáku. Na externím LED displeji s příjemným modrým podsvícením nastavíte teplotu, nadávkujete vodu, nebo…

1 recenze

Registrovaný uživatel28. srpna 2015

+ Nádherný design + Na její výbavu velmi příjemná cena + Nadstandardní vybavení + Obrovský prostor + Lehounké otevírání dveří + Luxusní osvětlení + Příjemně chladná voda + Výrobník ledu a tříště + Překvapivě tichá + Na to že je to americká lednice se v této cenové relaci spotřeba A++ jen tak nenajde - Neumí sama nakupovat Tuto lednici jsem vybíral dlouho, přečetl jsen stovky různých srovnání, testů a recenzí jednotlivých typů, prošel mnoho prodejen elektra a snažil se z prodavačů vydolovat co nejvíce informací o tomto typu lednic.. Do konečného výběru jsem ji nominoval i díky luxusnímu vzhledu, ale hlavně díky jejímu vybavení a příjemné ceně. Na podrobnou recenzi je asi ještě brzy, máme ji jen krátce, ale pořád nás překvapuje jak skvěle je vymyšlená a splňuje všechna moje i manželčina očekávání. Za svůj život jsem měl chladniček několik, ale tato mě opravdu příjemně překvapila tím jak je prostorná a přitom nabitá funkcemi. Je ideální pro rodinu s dětmi, její prostor je dokonale osvětlený a skvěle rozvržený. Myslím že za tuto cenu je to dokonalá lednice.