Lednici Samsung RS70F64KDFEO jsme nakoupili 23.08.2025 v elektru Planeo Krnov. Lednice je prostorná, tichá, instalace filtru na vodu poměrně snadná. Jsme moc spokojení. Barva spíše antracitová, ale moc pěkná.

Lednice je prostorná , tichá, výrobník ledu umístěný ve dveřích umožňuje lepší organizaci prostoru mrazáku. Ovládací panel uvnitř lednice je rozhodně bezpečnější než panel na plášti .
Instalace vnějšího filtru vody je trochu komplikovanější než u staršího modelu ale vše funguje.
Jsme spokojeni , je to naše druhá lednice od Samsung, doufáme že bude sloužit stejně dobře a dlouho jako ta první .
Lednice je tichá, má skvělý design. Navíc tvoří led i ledovou tříšť.
Lednici jsem zakoupila v kamenném obchodě Planeo. Je tichá, díky tenkým stěnám s izolací má uvnitř více úložného prostoru. Tmavá nerezová barva jí velmi sluší a je praktická na údržbu. Moje očekávání splnil výrobník ledu a rychle vychlazené nápoje.
Doporučuji koupi tohoto výrobku.
Krásná lednička s ledovačem,jsme nadšeni, velký prostor pro vše. Vřele doporučuji