Recenze Samsung RB38T776CS9/EF

Chladnička s mrazničkou Samsung RB38T776CS9/EF zajistí vašim potravinám optimální skladovací podmínky. Díky technologii SpaceMax disponuje oproti jiné průměrné chladničce důmyslně organizovaným úložným prostorem, a to při zachování vnějších standardních rozměrů. Pohání ji digitální invertorový kompresor s 10letou zárukou a potěší vás celou řadou moderních a inovativních funkcí. Spadá do úsporné…

Patrik Brixi31. prosince 2022

Pěkná na pohled, otisky prstů nejdou vidět, v celku tichý chod.

Šuplíky jdou špatně zasouvat když jdou plné, lehce jdou když tam nic není, dnes bych koupil už jen s pojezdy. Největší průser je že v ní lupe a to tak, že se člověk lekne a děje se tak několikrát za den. Kdybych to věděl nikdy nezakoupím, chtěl jsem kvalitu, dostal jsem za ty peníze krumpl. Bohužel je to tak otravující, že ledničku budu muset prodat a koupit jinou. S odstupem času jsem zjistil, že to nedělá jen mě, ale i ostatním majitelům této lednice a to i s jiným modelem od samsungu. Vada nelze nárokovat na reklamaci.. Nekupovat!!!!!

Nekupovat!!!!

Registrovaný uživatel11. září 2022

- malá hlučnost - malá spotřeba - pěkný design

- zásuvky nemají kolečka, tak se hůř zasouvají - sporná indikace aktuální teploty

Registrovaný uživatel8. července 2022

dispay ve dveřích, regulace teploty zvenčí, velký objem, vzhled i barva

krátký kabel

opravdu tichý chod

Registrovaný uživatel13. června 2022

- vybírala jsem dle spotřeby energie, uspořádání a funkce lednice mi zcela vyhovují

- stojánek na vajíčka je menší než přihrádka, takže se posouvá - chybí mi polička na láhve

Celkově jsem s lednicí spokojená, splnila má očekávání.

Registrovaný uživatel10. října 2021

Lednice je krásná a funkční.

Nemůžete si sami vyměnit panty-čekáme na servis.