Zatím nevim, lednice přijede teprve dnes. Geis s dopravou moc nespěchá.

Lednice nabízí dobrý poměr cena/výkon a prostorné uspořádání, ale někteří zákazníci zmiňují občasné problémy s chlazením a složitější ovládání. Většina uživatelů oceňuje tichý chod a kvalitní zpracování, i když se objevují rozdílné zkušenosti s hlučností.
Zatím nevim, lednice přijede teprve dnes. Geis s dopravou moc nespěchá.
Skvělá lednice za úžasnou cenu.
Naprostá spokojenost
Prostor
Velké šuplíky v mrazáku
Informace o teplotě uvnitř
Vyhovuje nám velikost do 185 cm.
Vyhovuje nám, že má jen jednu speciální přihrádku na ovoce a zeleninu. Nechtěli jsme vůbec, ostatní měly dvě - ještě na maso. Pro nás zbytečně.
Je dost tichá.
Dá se nastavit zvlášť teplota lednice a teplota mrazáku.
Má všechny vymoženosti - antifrost atd.
Energetická třída E (ale v reálu to dělá třeba jen okolo 100 Kč za rok víc, než nějaké lepší třídy).
Nemá dva kompresory a nejde samostatně mrazák úplně vypnout. Ale to nám nevadí.
Se slevou na alza dnech bezkonkurenční poměr cena/výkon. Má vše podstatné, co má moderní lednička nít.
Splňuje vše, co jsem očekával. Tichý provoz.
Lednice upozorní,když je déle otevřena. Je celkem prostorná a nedělá se v ní námraza
Je hlučnější,připadá mi,že se v ní potraviny kazí rychleji ,než v předešlé lednici i když ji máme nastavenou stejně
Celkem asi spokojenost,ale příště budu volit jinou
Cena a kvalitní zpracování.
ovládání nastavení teploty lednice a mrazáku.
prostorná chladnička,cenově přístupná,tichý chod,pěkný vzhled,dobře promyšlené vnitřní uspořádání
2x vypnulo chlazení,mraznička téměř rozmrazená a zatím jsem nepřišla na to,čím to bylo,nenašla jsem k tomu žádné vysvětlení.Starší typy bez elektroniky byly spolehlivější.
Při dalším vypnutí budu výrobek reklamovat.