Recenze Samsung RB34C600EWW/EF

Lednice Samsung RB34C600EWW/EF je praktickým řešením pro každou domácnost, která vyžaduje dostatek prostoru pro uchování potravin. Díky bílému designu se snadno zapadne do většiny kuchyňských interiérů. Lednice má výšku 185,3 cm, šířku 59,5 cm a hloubku 65,8 cm, čímž nabízí dostatečný prostor pro skladování potravin bez zbytečného zabírání místa. Její hmotnost činí 63 kg, což umožňuje relativně…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Lednice nabízí dobrý poměr cena/výkon a prostorné uspořádání, ale někteří zákazníci zmiňují občasné problémy s chlazením a složitější ovládání. Většina uživatelů oceňuje tichý chod a kvalitní zpracování, i když se objevují rozdílné zkušenosti s hlučností.

• Prostorné vnitřní uspořádání
  • Tichý chod
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Kvalitní zpracování
  • Velké šuplíky v mrazáku
  • Občasné výpadky chlazení a rozmrazování
  • Složitější ovládání nastavení teploty
  • Hlučnější provoz u některých kusů
  • Potraviny se mohou kazit rychleji
  • Energetická třída E

gurova.e22. května 2026

Zatím nevim, lednice přijede teprve dnes. Geis s dopravou moc nespěchá.

pavel.machota6. února 2026

Skvělá lednice za úžasnou cenu. Naprostá spokojenost

jindriska.trojakova30. ledna 2026

Prostor Velké šuplíky v mrazáku Informace o teplotě uvnitř

lub.tichy27. prosince 2025

Vyhovuje nám velikost do 185 cm. Vyhovuje nám, že má jen jednu speciální přihrádku na ovoce a zeleninu. Nechtěli jsme vůbec, ostatní měly dvě - ještě na maso. Pro nás zbytečně. Je dost tichá. Dá se nastavit zvlášť teplota lednice a teplota mrazáku. Má všechny vymoženosti - antifrost atd.

Energetická třída E (ale v reálu to dělá třeba jen okolo 100 Kč za rok víc, než nějaké lepší třídy). Nemá dva kompresory a nejde samostatně mrazák úplně vypnout. Ale to nám nevadí.

Se slevou na alza dnech bezkonkurenční poměr cena/výkon. Má vše podstatné, co má moderní lednička nít.

Petr24. listopadu 2025

Splňuje vše, co jsem očekával. Tichý provoz.

libusska215. září 2025

Lednice upozorní,když je déle otevřena. Je celkem prostorná a nedělá se v ní námraza

Je hlučnější,připadá mi,že se v ní potraviny kazí rychleji ,než v předešlé lednici i když ji máme nastavenou stejně

Celkem asi spokojenost,ale příště budu volit jinou

milan.srp29. června 2025

Cena a kvalitní zpracování.

ovládání nastavení teploty lednice a mrazáku.

Registrovaný uživatel23. května 2025

prostorná chladnička,cenově přístupná,tichý chod,pěkný vzhled,dobře promyšlené vnitřní uspořádání

2x vypnulo chlazení,mraznička téměř rozmrazená a zatím jsem nepřišla na to,čím to bylo,nenašla jsem k tomu žádné vysvětlení.Starší typy bez elektroniky byly spolehlivější.

Při dalším vypnutí budu výrobek reklamovat.