Lednice Recenze Samsung RB33J3315SA/EF

Recenze Samsung RB33J3315SA/EF

Kombinovaná chladnička Samsung RB33J3315SA/EF se řadí do energetické třídy A++ a pyšní se celkovým objemem 328 l. Chladnička je opatřena nenámrazovým systémem a elektronickým ovládáním s LED displejem. Chladnička dále disponuje funkcemi pro rychlé zmrazení Power Freeze, která slouží k rychlému zamražení vložených potravin, tím se déle uchovají živiny a trvanlivost potravin se prodlouží.

Registrovaný uživatel26. března 2021

Chladí

Vydáva veselé zvuky ale nie je to nič hrozné

Skvelý značkový produkt za dobrú cenu

Soubed6. ledna 2021

Vše jak má být ,kdyby....

Z útrob lednice se ozývají nepříjemné zvuky netuším co by to mohlo být. Doufejme že se nejedná o nějakou závadu.

Nejistota ,uvidíme co bude dál.

Registrovaný uživatel22. února 2020

Jednoznačně můj v poslední době nejlepší kauf. Lednice je velmi tichá, má samostatně regulovatelnou teplotu lednice a mrazáku, což využíváme velmi často. Zvláště pak, když v lednici není skoro nic, ale do mrazáku jste nakoupili vetší množství masa a potřebujete si ho řádně zamrazit. Displej ukazuje zvolenou teplotu mražení a chlazení. Není tedy nutné vidět kolik je v lednici teplota, když vím, jakou jsem si nastavil, že tam chci. Pro její posun jsou umístěné i kolečka, takže si ji naklopíte a velmi snadno si ji po bytě převezete v jedné osobě. Provedení s madly mi přijde mnohem praktičtější než prohloubení ve dveřích, kam musíte matlat prsty a pokud máte ruku od něčeho opatlanou z kuchyně, lépe se vám otevřou dveře právě madlem. Tuto ledničku rozhodně doporučuji.