Chladí
Skvelý značkový produkt za dobrú cenu

Chladí
Vydáva veselé zvuky ale nie je to nič hrozné
Skvelý značkový produkt za dobrú cenu
Vše jak má být ,kdyby....
Z útrob lednice se ozývají nepříjemné zvuky netuším co by to mohlo být. Doufejme že se nejedná o nějakou závadu.
Nejistota ,uvidíme co bude dál.
Jednoznačně můj v poslední době nejlepší kauf. Lednice je velmi tichá, má samostatně regulovatelnou teplotu lednice a mrazáku, což využíváme velmi často. Zvláště pak, když v lednici není skoro nic, ale do mrazáku jste nakoupili vetší množství masa a potřebujete si ho řádně zamrazit.
Displej ukazuje zvolenou teplotu mražení a chlazení. Není tedy nutné vidět kolik je v lednici teplota, když vím, jakou jsem si nastavil, že tam chci.
Pro její posun jsou umístěné i kolečka, takže si ji naklopíte a velmi snadno si ji po bytě převezete v jedné osobě.
Provedení s madly mi přijde mnohem praktičtější než prohloubení ve dveřích, kam musíte matlat prsty a pokud máte ruku od něčeho opatlanou z kuchyně, lépe se vám otevřou dveře právě madlem.
Tuto ledničku rozhodně doporučuji.