Lednice Recenze Samsung RB30J3215SA/EF

Recenze Samsung RB30J3215SA/EF

Kombinovaná lednice Samsung RB30J3215SA/EF vás díky beznámrazové technologii True No Frost odprostí od manuálního odmrazování. Její minimalistický design s externím displejem a zabudovanými madly určitě zapadne do každé kuchyně a její vnitřní uspořádání s kapacitou 321 litrů pojme dostatek potravin. Klíčové vlastnosti - celkový objem 321 l - energetická třída E - beznámrazová technologie True…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Tato chladnička má své plusy i mínusy, které jsme se vám snažili přiblížit. Celkově na nás působí dobrým dojmem, jde o kvalitní a hezký model, se kterými jsou spotřebitelé dle recenzí spokojení. Pokud nepreferujete tu nejvyšší energetickou třídu, nebude vám vadit fakt, že umístění polic není variabilní, chybu jistě neuděláte. Lednička se nenamražuje, uchovává potraviny déle čerstvé. Za tuto cenu dostanete spotřebič s dobrým vybavením a funkcemi.

Více na CoVybrat.cz

organizace prostoru

výsuvná horní police

rovnoměrné chlazení celého prostoru

Fresh zone

No Frost

tichý chod

držák na lahve

výsuvné zásuvky u mrazícího boxu

vyšší spotřeba energie

akumulační doba

nemožnost měnit výšky polic

nepraktické umístění displeje

Registrovaný uživatel24. září 2022

Pro naše užívání vynikající, chladí a mrazí jak má,je i poměrně tichá. Je slyšet více méně při uvedení do provozu při prvním spuštění,pak už o ní nevíte..

Vynikající lednice za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel1. září 2022

nehlučná

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Splňuje požadované vlastnosti, relativně tichý chod, možnost samostané regulace teploty chladničky i mrazáku. Možnost změny otevírání jsme taky využili.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Tak chladi

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Naprosto splňuje očekávání, lednička má mnoho užitečných vychytávek, je kvalitně zpracovaná a za super cenu. Snad bude dlouho sloužit bez poruch.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

V obchodě Planeo nám bylo řečeno, že lednice má funkci jiného chlazení zeleniny, než lednice celkově. Nakonec dorazila zcela "oholená" lednice bez této funkce. A taky při zapnutí lednice nás překvapila její "horkost" z obou stran. Po zavolání na prodejnu nás ubezpečili, že lednice "no frost" nemá chlazení zezadu a že se nemusíme lekat téměř vařících stran lednice, než se nachladí

Celkem zklamání jak nákupem přes internet v prodejně, tak i v "návodu". proč zde nebylo popsáno, že se lednice sice bude zevnitř mrazit, ale zpočátku se bude zvenku přehřívat. Byla po stranách téměř vařící zpočátku. Teď už o dost lepší.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Spokojenost, tichá

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Nízké police nevejde se tam sklenice 0,7 l

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Bez slozite instalace velmi dobre funkcni jak lednice s dobre resenym interierem, tak mrazak se tremi zasuvkami.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Mám ji krátce tak snad vydrží

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Za mě relativně tichý chod, pro rodiče co žijí sami je dostatečně velká, cena/výkon

Uložení například hrnce bude problém, při počátečním zapnutí či delším otevření začne hřat z boků,

Za mě velmi dobrý produkt. Čas ukáže

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Super chladí i mrazi

strejdazbynda26. června 2022

Vydržela měsíc a půl.

Servis, řeknou že do tří dnů zavolá. Poté vám řeknou že nejdříve za 14 dní. Samsung už nikdy nic! Je léto a bez lednice to jde špatně a draze. A to nepočítám obsah lednice a mrazáku.

Samsung už nikdy, televize vydržela 6měsíců a pak každé tři měsíce servis, doufám že s lednicí dopadnu stejně.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Pěkný deign, dost prostoru, designově povedený ovládací panel, rychlé mrazení.

Velká hlučnost, podle specifikace má mít 37 dB, ale dle.měření má spíše 47 dB.

Designově velmi povedená chladnička, ale hlučná.

Registrovaný uživatel16. května 2022

Tichá

Registrovaný uživatel4. května 2022

nedodáno

Elektro word nikdy !!!!

Registrovaný uživatel1. května 2022

Systém "no frost".

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

praktické uspořádání polic a šuplíků

trochu více hlučná

Zatím jsem spokojená.

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Doporučuji , lednice Tichá potraviny jsou velice dobře vychlazené a nekazí se.