Mikrovlnná trouba Recenze Samsung MG23K3515AS/EO

Recenze Samsung MG23K3515AS/EO

Mikrovlnná trouba Samsung s grilem nabízí stylový design a pokročilé technologie pro její dokonalé využití. Ovládání je lehké, za pomoci tlačítek a otočného voliče s přehledným modrým LED displejem. Kromě ohřívání předem připravených pokrmů, vám umožní rychlé vaření domácích jídel. Vnitřní prostor mikrovlnné trouby Samsung je z keramického smaltu s antibakteriální úpravou.

zuzana.lichnovska15. ledna 2024

používáme denně a zatím vše v pořádku

nic jsme neshledala

Registrovaný uživatel5. února 2023

tlačítka ovládání jsou špatně viditelná, gril se mi nepodařilo sklopit, nechtěl jsem použít hrubou sílu aby se nepoškodil, čištění nad grilem je proto obtížné.. Grilování je zdlouhavé, lépe grilovat v přístroji, který je určen pouze ke grilování.

pokud používáte mikrovlnku pouze k ohřívání či rozmrazování, úplně postačí ke stejné spokojenosti výrobek do 2000.Kč.

Registrovaný uživatel10. září 2022

jsem nechodící invalida. televizor mi vybral syn. vyhovují mi rozměry přijímače denně asi 12hodin

pannasonic je dobrá značka, vlastníme různé spotřebiče bez problémů obraz je jako v mlze, nedá se zaostřit, mlha mění barvy různými odstíny skoro divatelné jsou reklamy a zprávy. pokoušeli se obraz zaostřit 4 lidé a ti konstatovali přístroj vyménit problém je vtom, že nám malý vnuk zničil bednu i s dokladama o koupi televizoru

v prodejně Okay mi přístroj bez dokladů nevymění i když je v záruce jsem nechodící invalida senior., Prosím vás můžete mi pro mně neřešitelný problém vyřešit ?????? Jan Němec 734452422 Havířov prostř. suchá

Registrovaný uživatel12. června 2022

Výkon, design, lehce se umývá a udržuje čistá, má antismrad funkci :-)

Zatím jsem žádné nenašla

S výběrem jsem spokojená a s klidným srdcem dál doporučím

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

asi nejlepší produkt ,má gril ,zatím používám jen na ohřáti pokrmu

stará mikrovlnka šla po 30 letech do duchodu

Registrovaný uživatel22. října 2021

Rychlá na ohřev jidla

Registrovaný uživatel1. října 2021

Zatím jsme využili jen ohřívání, gril jsme ještě nevyzkoušeli.

Nešikovně uchycený otočný talíř. Je uchycen jen ve středu. Pokud se nedá hrnek doprostřed, je talíř hlučný a vratký. Ve staré mikrovlnné troubě daleko lépe vyřešeno - uchycení po celém obvodu.