Recenze Samsung HW-A550

Pozvedněte své zážitky z poslechu pomocí subwooferu, který je součástí tohoto soundbaru. Chcete-li zvýraznit basy aktivujte jednoduše na soundbaru režim Bass Boost. Tento režim posouvá silné a hlubší basy ještě o level výš a obklopuje vás plnějším rozsahem zvuku. .

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Finguje

Za málo peněz málo muziky

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Za ty peníze velká spokojenost

Registrovaný uživatel26. listopadu 2022

Poměr cena / výkon Možnost montáže středo-výškové části na zeď Několik možností připojení zdrojů včetně telefonu přes BT

Za rozumný peníz dostanete nad očekávání dobrou sestavu. Chtělo to lehké vyladění, ale celkově jsem spokojen a to v oblasti audio není u mě jednoduché.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Relativně dobrý výkon.

Za ty peníze jsme čekali trochu lepší zvuk - když dám více nahlas, je přebasováno ale je slyšet dialog, pokud dám méně, není slyšet dialog skoro vůbec. Chybí středový reproduktor, ale v šířce 86 cm jsme nikde nenašli.

Vybírali jsme hlavně podle prostoru pod TV, tudíž jsme neměli moc na výběr. Do 86 cm se skoro nic jiného nevešlo. Zvuk je relativně dobrý (po upravení).

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Výborný zvuk...úplně postačující na poslech hudby filmu...

Určitě můžu doporučit