Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy XCover Pro 64 GB Black

Recenze Samsung Galaxy XCover Pro 64 GB Black

Galaxy XCover Pro navrhl Samsung tak, aby odolal nejen vodě a prachu, ale také pádům a extrémním podmínkám. Tím jasně ukazuje, že je výbornou volbou například pro pracovníky na stavbách, ve skladech, ve veřejném sektoru i výrobě. Kromě mimořádné odolnosti dle vojenského standardu ale zaujme i 6,3palcovým Infinity-O displejem s Full HD+ rozlišením nebo atraktivní výkonem, který dodává osmijádrový…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Skutečně odolných telefonů je na trhu jako šafránu. Pokud se budeme bavit o odolném telefonu, který ale nevypadá jako tank, je jich ještě méně. Samsung se o takové telefony snaží ve své řadě XCover. Letos jsme se dočkali dokonce dvou přírůstků, přičemž dnes testovaný Galaxy XCover Pro není špatně vybaven. Dokáže si však obhájit vysokou cenu kolem 13 tisíc korun?

Více na Mobilenet

zvýšená odolnost

vcelku klasický vzhled

velmi dobře se drží

displej je dobře chráněný

velký displej s jemným rozlišením

dvojice slušných fotoaparátů

výborné uživatelské prostředí

slabší procesor

jen průměrná výdrž

pouze IPS displej

vyšší cena

Miroslav Chrapek15. března 2024

Vysoce odolný vuči pádu a .vodě

Registrovaný uživatel26. února 2023

V září 2022 mi spadl telefon do rybníka a ležel tam do února 2023, kdy rybnik vypustili. Telefon jsem umyl od bláta a dal na 2 dny vysušit na radiátor. Žádné roztoky, ani rýže. Pak jsem ho nabil a on normálně funguje !! Buď je to zázrak nebo je to nejlepší odolný telefon na trhu !!!

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Dobrá výdrž baterie.

Registrovaný uživatel22. prosince 2022

Displej, slabá výdrž baterie

Za ty peníze existují lepší

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Je úplně luxusni

Žádné zatím nema

Jiří Marszálek15. března 2021

Slušně fotí, výdrž 2-3 dny

Po namočení ve slané vodě přestal nabíjet. Bohužel jsem ho dal opravit a firma mezitím zkrachovala, takže jsem o něj přišel..

Registrovaný uživatel1. února 2021

Odolnost

Moc předinstalovaných věcí.

Registrovaný uživatel21. prosince 2020

Chrání skvěle.

Určitě doporučuji

Registrovaný uživatel18. srpna 2020

funfuje jak má, dobře fotí a nechtíc jsem vyzkoušel i voděodolnost, asi 10 minut ve vodě bez problému

hmotnost