Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy Xcover 5

Recenze Samsung Galaxy Xcover 5

Outdoorový smartphone Samsung Galaxy Xcover 5 má ultra odolné provedení těla, kterému dominuje dotykový 5,3" TFT displej. Díky Gorilla Glass 6 je displej chráněn před poničením. Certifikace IP68 garantuje zvýšenou odolnost mobilu vůči průniku vody a prachových částic, takže se o něj nemusíte strachovat, pokud se například rozprší při túře v horách. Mobilní telefon pracuje s 8jádrovým…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Každé dva roky nás Samsung potěší příchodem nového odolného telefonu nižší střední třídy a tuto tradici zatím neporušil. Nejnovějším přírůstkem je Galaxy XCover 5, který opět přináší příjemné evoluce v oblasti výbavy. Mírně se zvětšil displej, nabízí více výkonu i paměti. Dnešní optikou se navíc jedná o poměrně kompaktní telefon, což by mohlo být jedním z jeho trumfů.

Více na Mobilenet

jen průměrný displej

pomalejší nabíjení

chybí čtečka otisků prstů

Martin France11. října 2024

veliká spokojenost. plně dostačující pro běžné užívání. předností je vyměnitelná baterie a velikost přístroje

Registrovaný uživatel20. února 2024

Je lehký, velkým kladem pro mne je, že je možnost vyměnit baterii samotným uživatelem, zdá se, že dobře fotografuje

Neumí upozornit na předchozí proběhlé "akce" ( na mém minulém přístroji svítilo na displeji v takovém případě malé zelené světélko, takže bylo hned vidět, že se něco dělo a nemusel se kvůli tomu mobil probouzet )

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

+ Je malý + Odolný

Registrovaný uživatel5. října 2023

Má vše co potřebuji, je malý a lehounký. Má za sebou jeden pád na lino, který jsem stihla zmírnit nohou a v pohodě. Opravdu lze ovládat i v tlustších pletených rukavicích :-) , což byl důvod koupě.

Materiál je dost kluzký v ruce. Nevím jestli jsem špatně nehledala, ale zřejmě neumí upozorňovat na zmeškaný hovor nebo sms blikajícím světýlkem při vypnuté obrazovce.

Registrovaný uživatel20. září 2023

mám ho chvíli zatím v pohodě

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Není příliš veliký - menší chytrý mobil jsem nenašel Není těžký

Výdrž baterie pouze tři dny

Zatím jsem s telefonem spokojen

Bolek 5913. srpna 2023

Dobrý telefon i cena docela ujde, jsem spokojen!

Píší že je odolný proti poškrábání ale není to tak docela pravda, zacházím s ním dobře ale už mám nějaké malé skrábance!!!

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

neumim ho, bez podpory, nebo poradnyho navodu, vyuzit naplno.

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Ještě málo používaný ale zatím dobrý.

Registrovaný uživatel31. července 2023

Za dostupnou cenu , kvalitní zboží. Pro nenáročného uživatele naprosto dostačujcí. Je vybaven všemi moderními technologiemi pro komunikaci i zábavu. Při každodenním častém používání, nutno každý den nabíjet.

Registrovaný uživatel16. června 2023

Vše naprosto v pořádku

Registrovaný uživatel26. května 2023

malý

AKU nic moc

slabší standart

Registrovaný uživatel10. května 2023

Malý telefon do kapsy. Dobře se drží, ovládá.

Jan Uchytil3. května 2023

lehký, malý

Je to bída. Display nic moc a akumulátor ještě horší. Vybije se s přehledem za den a ani ho nemusím moc používat. Měl jsem Samsung Galaxy A3 a i A51 a to byla jiná "káva". Cenová hladina řádově stejná.

jsem rozladěn a nespokojen

Registrovaný uživatel20. dubna 2023

Dobrá cena za dobrý telefon pro normální používání,říjemná velikost.

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

menší

pomalejší

Registrovaný uživatel14. března 2023

Poměr, cena, výkon a především vleikost. Jeden z mála telfonů na trhu rozumné velikosti.

Registrovaný uživatel13. března 2023

Mezi "malými" androidy (do 5,5 palců) vlastně jediná možnost. Dobrý poměr kvality a ceny

Nesmyslné tlačítko X cover, které soustavně samovolně zapíná svítilnu. Naštěstí se ale dá softwarově "vypnout". Baterie nevydrží moc dlouho nabitá ani u nového telefonu. Není ale integrovaná, takže se bude dát časem vyměnit...

Mezi "malými" androidy (do 5,5 palců) v podstatě jediná možnost.

Registrovaný uživatel19. února 2023

přesně to, co jsem si vybral