Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy Xcover 4s 32 GB černý

Recenze Samsung Galaxy Xcover 4s 32 GB černý

Pokud hledáte odolný telefon i do těch nejdrsnějších podmínek, pak je Samsung Galaxy Xcover 4s ten pravý. Hodí se zejména pro adrenalinové sporty a práci v náročném prostředí. Protiskluzový povrch zaručuje, že se vám z ruky jen tak nevysmekne a bude se vám dobře držet. Klíčové vlastnosti - 5" TFT displej - osmijádrový procesor - 3 GB RAM - 16Mpx zadní fotoaparát - certifikace IP68 Robustní a…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

V dnešní době jsme si zvykli, že zvýšenou odolnost má kdejaká vlajková loď, avšak vždy se jedná o vodu a prach. Jakýkoliv pád často znamená rozbití celého zařízení. Na trhu se však nacházejí i opravdu obrněné smartphony. Novým přírůstkem mezi ně je Samsung Galaxy Xcover 4s, který odolá vodě, prachu i pádům. Jak náročného uživatele však dokáže výbavou uspokojit?

Více na Mobilenet

nijak oslňující fotoaparáty

pomalé nabíjení

Petr Zlamal15. listopadu 2021

Intuitivní ovládání.

Displej špatně reaguje. Horší foťák.

Horší služební telefon jsem ještě neměl.

Tomáš Tesařík19. září 2021

Spadl mi do díry, kde bylo cca 30cm vody....všiml jsem si toho až po 1,5 hodině...nahmatal...vytáhl...fungoval bez problému...jen u baterky bylo pár kapek vody.. Držák...jiný už nechci

Registrovaný uživatel31. července 2021

Odolnost

Slabší fotoaparát, výdrž baterie.

Vhodný do drsnejsich podmínek

Registrovaný uživatel28. července 2021

Odolnost,velikost,ovládání.

Baterie.

Registrovaný uživatel18. prosince 2019

Na mé pracovní potřeby to bohatě stačí. Poměr cena a výkon super. Měl jsem tento předchozí model 6 let a byl jsem spokojen. I teď se zdá že bude O.K.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2019

Důvodem ke koupi pro mě byla vyměnitelná baterie a rychlé a přesné "GPS" s podporou všech systémů, vč. Galilea.

Hardwarově průměrný, chybí notifikační dioda.

Mobil splňuje účel, pro který byl zakoupený.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2019

Jsem spokojen,splňuje moje požadavky.