Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy XCover 4 (G390F) 16 GB černý

Recenze Samsung Galaxy XCover 4 (G390F) 16 GB černý

Galaxy Xcover 4 dává zapomenout na názory, že mobilní telefon je křehké zařízení, které musí být opatrováno a o které se musíte neustále obávat. Chytrý telefon od společnosti Samsung byl navržen pro aktivní způsob života plný adrenalinu a akce. Svůj výkon si zachová v kanceláři i v silném dešti. Je vhodný jak na motoristické závody, tak na poklidnou dovolenou.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

V dnešní době jsme si zvykli, že zvýšenou odolnost má kdejaká vlajková loď, avšak vždy se jedná o vodu a prach. Jakýkoliv pád často znamená znefunkčnění celého zařízení. Na trhu se však nacházejí i opravdu obrněné smartphony. Novým přírůstkem je Samsung Galaxy Xcover 4, který odolá vodě, prachu i pádům. Jak náročného uživatele však dokáže výbavou uspokojit?

Více na Mobilenet

procesor mohl být výkonnější

microUSB konektor

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 82 %Odborná recenze

Hned na úvod můžeme prozradit, že byť se vizáží od svého předchůdce nijak zvlášť neliší, i tak zaznamenal několik citelných změn k lepšímu. Současná cena modelu Xcover 4 se v CZ distribuci pohybuje kolem 6 900 Kč (05/2017) a v dostání je v černém provedení.

Více na

Málo interního úložiště

Nepodporuje DUAL SIM

Slabší herní výkon

Drejcek21. února 2024

protože jsem zvyklý na tento typ a nemám rád změny,tak jsem šel do starého modelu. Má přesně to, co jsem po něm chtěl

Překvapilo,že na mne asi v GB čekal víc jak 6 let,anžto jsme museli provést několik aktualizací,abychom se dostali alespon na verzi odpovídající mému staršímu telefonu,který jsem potřeboval nahradit.

Zatím slouží, pár aplikací nahrát nešlo,ale jelikož nejsem velkej stahovač, na volání,maily a nějakej ten internet to stačí.

michaelavrlova28. ledna 2024

Starší dobrý odolný Samsung

hruska28515. prosince 2023

Za tu cenu postačující - výborný

Registrovaný uživatel9. prosince 2023

Za tu cenu dobrý a odolný přístroj.

Zednické práce Kovařík29. prosince 2020

vydrží snad vše,mám přes 3 roky a pohoda a to má velkou zátěž,pracuji na stavbě takže je furt zaprášenej,páda apod. vždy umyju telefon pod kohoutkem a na pohodu

po 3 letech mi odchází usb na nabíjení ale zatim není nutno opravovat

David Paulus24. srpna 2020

proti xcover 3 nižší odolnost, baterie, po instalaci 5ti aplikací už huláká že je plná paměť, zbytečný produkt k ničemu, o odolném telefonu se nedá mluvit...

nebrat

Registrovaný uživatel25. prosince 2018

Dobrej telefon, není pravda že na něj nic není, hned při koupi mi na něj dali v mobil Náchod ochranné sklo a zavírací pouzdro přímo na míru, výstupy jsou kompaktibilní s běžně používanými (35 mm, mikro usb), pracuje rychle a spolehlivě, android podporuje i skylink tv, což každý telefon nezvládá, používám ho i jako náhradní navigaci po celé evropě a zatím bez problému takže vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel30. července 2017

Za málo peněz hodně muziky. Pouzdra , držáky a vše potřebné mají např. v Sunnysoftu. Vč. perfekních držáků do aut od Broditu. Už párkrát hapal z cca 1m na displej i na hrany a zatím vše ok. S vodou zatím nezkoušeno. Výdrž baterie kupodivu 2-3 dny při aktivním provozu ( data , GPS , volání , psaní ) Skvěle se drží a neklouže

Moc povedený kousek.

Registrovaný uživatel9. června 2017

produkt je ok ale nic na něj v republice nekoupite je to ubohe ps...ani obal ani ochr.folii ani ochr sklo vse musite z alii expres nevim proc ho u nas vůbec prodavaji. je to jako by vam někdo prodal kradeny telefon nic na nej nemaji no koment měli by je davat zdarma ok..

palec dolu by