Recenze Samsung Galaxy Watch8 40 mm

Samsung Galaxy Watch8 40 mm jsou chytré hodinky, které kombinují zajímavý design s širokou škálou funkcí, jež uspokojí potřeby většiny uživatelů. Tyto hodinky jsou vybaveny barevným Super AMOLED displejem o velikosti 1,34 palce, který zajišťuje jasný a ostrý obraz. Díky safírovému sklíčku jsou odolné proti poškrábání, což zvyšuje jejich životnost a udržuje elegantní vzhled. Samsung Galaxy…

petr3. května 2026

- možnost personalizace - pěkný oled display - snando vyměnitelné pásky, ocelový je výrazně lepší než silikon

- malá výdrž na baterii - nepřesné měření, například mi napočítal tisíce kroků když řídím auto, patrně z vibrace volantu (mám suv roku výroby 2025) - často se neprobere při náklonu ruky, například nikdy v lehu - asi 100x nějaká smlouva a souhlas na 4 různé aplikace separátně, nerozumím proč to není unifokované na jednom místě. - nelze si přečíst měření pokud nesouhlasíte se sdílením dat dále - pokusy o "koučování" jsou spíš otravné, každých 30min to ruší od práce

Počkal jsem si na osmou generaci že to už jako bude dobré, ale měl jsem to spíš vrátit.

Varianta grafitové
l.jeszeova1. května 2026

Velikost (pro ženy s "dětskou rukou" jsou i tak dost velké, ale oproti 44 mm vypadají mnohem lépe). Přehledné, skvěle komunikují s telefonem, snadné a intuitivní ovládání. Hovor přes hodinky ve skvělé kvalitě. Co se funkcí hodinek týče, nemám jim co vytknout.

Baterka - vydrží den až den a půl, déle ne. Všude je uváděno, že je to daň za menší velikost hodinek. V dnešní době mi to přijde spíš jako hloupá výmluva.

Super, určitě doporučuji.

Birnbaumovav26. dubna 2026

Hodinky mají hodně užitečných funkcí

Výdrž baterie

Registrovaný uživatel10. března 2026

Váha, rozměry, výbava, vzhled

Slabá výdrž baterie, záznam aktivity je bez možnosti exportu do formátu gpx

Varianta grafitové
mi.bednar30. ledna 2026

Dobré funkce.

Baterie se musí nabít denně. Špatně měří spánek. Částečně nebo vůbec.

Vrátil jsem je.

janu.daniel5. ledna 2026

Zatím bez nejmenších potíží

Snad jen ta výdrž baterie.

Registrovaný uživatel24. prosince 2025

Velmi elegantní, hodí se jak pro volný čas, tak i na běžné nošení. Lehké, velké množství funkcí

Výdrž baterie

Velmi mě překvapil design hodinek, za nejpřínosnější považuji možnost měření tepu a tlaku.