Chytré hodinky Recenze Samsung Galaxy Watch6 44 mm

Recenze Samsung Galaxy Watch6 44 mm

Šestou generaci chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch6 44 mm charakterizuje personalizovanější zdravotní profil a lepší sledování spánku než u předchozích generací. Voděodolnost těla hodinek zajišťuje stupeň krytí IP68 a vodotěsnost 5 ATM. Monitorování sportovních výkonů, tepu srdce a spánkových cyklů dělá z hodinek každodenního parťáka, kterého lze spárovat s mobilem. Klíčové vlastnosti -…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Chytré hodinky od Samsungu jsou dlouhodobě považovány za etalon ve světě chytrých hodinek pro zařízení s Androidem. Jak se povedla nejnovější generace bez mechanické otočné lunety?

Více na Mobilenet

dostatek výkonu na roky dopředu

slušná výdrž i rychlost nabíjení

svižný systém Wear OS

kvalitní displej s vysokým jasem a tenkými rámečky

velmi jednoduchá výměna řemínků

špičková odolnost a povedený design

oproti verzi Classic o polovinu lehčí a výrazně tenčí

hodinky nepodporují standardní bezdrátové nabíjení Qi

dockal.vladimir23. listopadu 2024

Splnuje mé představy o chytrých hodinkách. Přesnost a mnoho funkcí. Vyhovuje i cena. Mám již třetí hodinky chytré , ale tyto mi plně vyhovují.

Doporučuji tyto hodinky. Doporučuji tento obchod.

vopelka.martin18. září 2024

Měl jsem Watch4, oproti nim větší display při stejném průměru těla. Navíc je měření teploty povrchu kůže. Jinak vše při starém. Možná o něco lepší odezvy a malinko lepší výdrž.

Výdrž baterie je stále slabina.

Staré hodinky jsem asi moc namáčel ve vodě až jedno plavání vodu nezvládly. Jinak bych asi neměnil. Šestky jsou ale přece jen o něco lepší.

Registrovaný uživatel30. července 2024

Fungují.

Pro starého člověka je nemožné hodinky zprovoznit.

Ale jó.

pkorcak15. února 2024

Funkce

Vydrz baterie

nakupshop29. listopadu 2023

Moje první smart hodinky, kdy jsem uvítal cenu do 5.500,-Kč. Design, displej, konec řemínku "chytře" skrytý pod sponou, nízká hmotnost ale hlavně sw. prostředí velmi podobné nastavení telefonu Samsung, velká variabilita nastavení aplikací. Dále se mi se opakovaně potvrdilo, že pokud je příslušenství k mobilnímu telefonu ze stejné "stáje" tak vše spolu "ladí" a vzájemně se doplňuje - porovnávám s Garmin Venu 2 + které jsem nastavoval "v rodině" před pár měsíci. Doplňky lze zakoupit za slušné ceny.

Očekávám nízkou výdrž baterie (zatím vydrží až 2 dny), ale MT také nabíjím každý den...... Trochu komplikovanější demontáž řemínku z hodinek oproti reklamě, nelze tlačit do mechanismu jen prstem aby se čep zasunul (nemám dlouhé nehty) - musím použít plastový hrot.

Spokojenost. Další Watch 6 pro rodinu chci zakoupit v lednu 2023 po uvedení nového S24.

Registrovaný uživatel31. října 2023

Provedení

Registrovaný uživatel22. září 2023

velký a jasný displej, perfektní spolupráce s mobilem

zatím nezjištěno

Registrovaný uživatel9. září 2023

Krásný, přehledný displej. S telefonem Samsung. Perfektní nastavení. Spousta aplikaci na hodinky. Rychlé nabíjení.

Slabší výdrž baterie. 40 hodin

Celkově jsem spokojený.

Registrovaný uživatel8. září 2023

Plynulost systému Čitelnost displye Řemínky, které jdou rychle vyměnit Placení, které je o dost přesnější jak na modelu watch 5. Výdrž 2 dny na pohodu. Rychlost nabijeni

Vše jako vždy ok

Registrovaný uživatel5. září 2023

Jsou to už třetí hodinky značky Samsung, které jsem měla a neměnila bych. Pěkné dámské sportovní hodinky. Mají spoustu funkcí, je možnost instalovat užitečné aplikace, funguje bezkontaktní placení. Výdrž baterie i 3 dny, používám denně.

Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

nízký výdrž baterie