inteligentní i společenský vzhled
malá výdrž

inteligentní i společenský vzhled
LTE
malá výdrž
ještě nevím, byl to dárek
- LTE funkce, tedy když máte obrovské štěstí a v O2 narazíte na někoho, kdo je schopen vám jednoduše nastavit službu dual SIM, což se ukázalo jako téměř nepřekonatelný problém.
- Spoustu zajímavých funkcí
- Skvělý display
Rozhodně výdrž baterie, ta je naprosto nedostatečná
Dobré a funkčně skvěle vybavené hodinky, ovšem za tu cenu by mohla baterie vydržet alespoň 24 hodin.
- lehké
- nedají se odesílat SOS zprávy
- po uběhnutí 1 km není hlasová odezva o čase, kaloriích a pod.
- krátká životnost baterie, max. 2 dní a to se nesmí používat síť LTE a nebo navigace.
- po necelém měsíci jsou v servisu
Velmi hezké hodinky,super funkce.
zvažovala jsem jestli Watch5 Pro nebo Watch6 Classic, nakonec jsem vybrala Watch5 Pro kvůli baterie. Baterie opravdu vydrží 3 dny, možná by vydržely ještě déle, ale preventivně jsem nabíjela, plánovala jsem být delší dobu mimo domov a nechtěla jsem mít hodinky vybité.
Jednoduché ovládání
Podpora všeho co jsem chtěla
Velká baterie - dostačující výdrž
magnetický náramek
dnes jsem poprvé platila a všechno v pohodě, platila jsem v autobuse a platba proběhla v pořádku :)
Za mě prostě super
Vydrž baterky
Hodně funkcí k ničemu...
Vydrží pouze jeden den a něco a to se nesmí používat síť LTE a nebo navigace.
Každý den nabíjet, banda neschopná Korejská, vůbec nemá smysl kupovat!
Krám z Koreje, nic neumí pořádně udělat. Třeba Huawei vydrží minimálně 14 dní.
Funkce
Baterie
Design
Materiály
Menší displej
Funguji bez chyby
Vydrz 3dny uplne v pohode
Delaji presne to co maji
Samsung Galaxy Watch5 Pro 45 mm LTE jsem zakoupil za velmi výhodných podmínek a pokud bych je zakoupil za plnou cenu, těžko bych hledal nějaké negativa. Tak pro mne jsou je samé pozitivní hodnocení ať už se jedná o konstrukci, váhu, design, výdrž baterie, funkce a další.
Ale přesto bych se o určitý nedostatek podělil, nejedná se ale o samotné hodinky ale spíš o příslušenství. Tyto hodinky se nedají nabíjet s powerbankami samsung ani s bezdrátovými nabijeckami samsung. Samsung nabízí pouze jakýsi stojánek bez nabíjecího kabelu, což není moc praktické. Doufám, že se dočkám do budoucna lepší nabídky, abych mohl nabíjet mobil, sluchátka a hodinky současné a nebýt nucen hledat takové příslušenství u konkurenční značky. Děkuji
Nej nej
Vše OK. Zatím žádný problém.
Bluetooth by mohl mít delší dosah.
Zatím spokojenost.
Lepsi vetsi baterka, vydrzi 2 dny, reminek s magnetickyn zaviranim, skvely displej, ciferniky, health funkce, funguje dobre s S22, celkove spokojenost.
Jsem nadmiru spokojen okouzlili mě a drží sparované s telefonem pořád aniž by se odpojili,plmo funkci skvělé
Kdo se boji ze ma slabou baterii ktera normalnim rezimu vydrzí 4dny a 3noci tak at prepne na dotek obrazovky a razem dvojnasobný čas 8 dnů v pohodě pri normalnim režimu
Pro mě skvělé měl jsem tu čest vyzkoušet Garmin Venu 2 plus nebyl jsem spokojen zklamali mě a pak jsem koupil Samsungy Galaxy 5 pro 45mm jsem moc spokojen ale to je můj názor a za tim si stojim