Chytré hodinky Recenze Samsung Galaxy Watch5 Pro 45 mm LTE

Recenze Samsung Galaxy Watch5 Pro 45 mm LTE

Chytré hodinky vyšší řady Samsung Galaxy Watch5 Pro v LTE verzi nabízí rozmanité funkce na sport a měření zdravotního stavu. Využít je můžete pro cvičení ve fitness centru, běh, cyklistiku i náročnou turistiku v horách. Oproti ostatním hodinkám páté generace přináší například praktickou funkci Route Workout, díky které synchronizujete všechny trasy. Získáte tak detailní přehled o vašich výkonech.

Registrovaný uživatel7. září 2024

inteligentní i společenský vzhled LTE

malá výdrž

Varianta šedé
Registrovaný uživatel12. června 2024

ještě nevím, byl to dárek

Petr12. února 2024

- LTE funkce, tedy když máte obrovské štěstí a v O2 narazíte na někoho, kdo je schopen vám jednoduše nastavit službu dual SIM, což se ukázalo jako téměř nepřekonatelný problém. - Spoustu zajímavých funkcí - Skvělý display

Rozhodně výdrž baterie, ta je naprosto nedostatečná

Dobré a funkčně skvěle vybavené hodinky, ovšem za tu cenu by mohla baterie vydržet alespoň 24 hodin.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

- lehké

- nedají se odesílat SOS zprávy - po uběhnutí 1 km není hlasová odezva o čase, kaloriích a pod. - krátká životnost baterie, max. 2 dní a to se nesmí používat síť LTE a nebo navigace. - po necelém měsíci jsou v servisu

Registrovaný uživatel27. srpna 2023

Velmi hezké hodinky,super funkce.

Varianta šedé
Registrovaný uživatel14. srpna 2023

zvažovala jsem jestli Watch5 Pro nebo Watch6 Classic, nakonec jsem vybrala Watch5 Pro kvůli baterie. Baterie opravdu vydrží 3 dny, možná by vydržely ještě déle, ale preventivně jsem nabíjela, plánovala jsem být delší dobu mimo domov a nechtěla jsem mít hodinky vybité. Jednoduché ovládání Podpora všeho co jsem chtěla Velká baterie - dostačující výdrž magnetický náramek dnes jsem poprvé platila a všechno v pohodě, platila jsem v autobuse a platba proběhla v pořádku :) Za mě prostě super

Registrovaný uživatel25. července 2023

Vydrž baterky

Registrovaný uživatel9. července 2023

Hodně funkcí k ničemu...

Vydrží pouze jeden den a něco a to se nesmí používat síť LTE a nebo navigace. Každý den nabíjet, banda neschopná Korejská, vůbec nemá smysl kupovat!

Krám z Koreje, nic neumí pořádně udělat. Třeba Huawei vydrží minimálně 14 dní.

Registrovaný uživatel8. července 2023

Funkce Baterie Design Materiály

Menší displej

Registrovaný uživatel29. června 2023

Funguji bez chyby Vydrz 3dny uplne v pohode Delaji presne to co maji

Registrovaný uživatel9. března 2023

Samsung Galaxy Watch5 Pro 45 mm LTE jsem zakoupil za velmi výhodných podmínek a pokud bych je zakoupil za plnou cenu, těžko bych hledal nějaké negativa. Tak pro mne jsou je samé pozitivní hodnocení ať už se jedná o konstrukci, váhu, design, výdrž baterie, funkce a další. Ale přesto bych se o určitý nedostatek podělil, nejedná se ale o samotné hodinky ale spíš o příslušenství. Tyto hodinky se nedají nabíjet s powerbankami samsung ani s bezdrátovými nabijeckami samsung. Samsung nabízí pouze jakýsi stojánek bez nabíjecího kabelu, což není moc praktické. Doufám, že se dočkám do budoucna lepší nabídky, abych mohl nabíjet mobil, sluchátka a hodinky současné a nebýt nucen hledat takové příslušenství u konkurenční značky. Děkuji

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Nej nej

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Vše OK. Zatím žádný problém.

Bluetooth by mohl mít delší dosah.

Zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Lepsi vetsi baterka, vydrzi 2 dny, reminek s magnetickyn zaviranim, skvely displej, ciferniky, health funkce, funguje dobre s S22, celkove spokojenost.

8 Beran1. listopadu 2022

Jsem nadmiru spokojen okouzlili mě a drží sparované s telefonem pořád aniž by se odpojili,plmo funkci skvělé

Kdo se boji ze ma slabou baterii ktera normalnim rezimu vydrzí 4dny a 3noci tak at prepne na dotek obrazovky a razem dvojnasobný čas 8 dnů v pohodě pri normalnim režimu

Pro mě skvělé měl jsem tu čest vyzkoušet Garmin Venu 2 plus nebyl jsem spokojen zklamali mě a pak jsem koupil Samsungy Galaxy 5 pro 45mm jsem moc spokojen ale to je můj názor a za tim si stojim