Zatím jen zapnuty a vypnuty. Je to dárek.

Zatím jen zapnuty a vypnuty. Je to dárek.
Starší model, proto dobrá cena 4.300, vzhledem k původní
Fyzická luneta, velký kulatý displej, jsem zvyklý z RSAM800
Platby
LTE
Spolehlivě počítá bazény
Výborná app Samsung Health
Hodinky patří do environmentu Samsungu, tak nelze využít některé prémiové funkce s jinými telefony
Tizen byl asi lepší, ale co už
Nízká výdrž baterie, proti M800 třetinová
Nemůžu rozjet LTE volání na eSIM, to bude spíše problém operátora
Pro mě jasná volba, přes zápory, protože navazuji na předchozí model, který s nimi střídám. Používám Health, kde mám individualizovaný jídelníček s kaloriemi, sporty, to se mi nechce předělávat jinam. Cena/výkon velmi dobrá.
Nevím zda jen špatný kus nebo tak mizerná výdrž baterie. Ráno v 5 nabité a ve 14:30 vybite aniž by se na nich něco dělalo
Den vydez baterie při používání ESIM
Absolutně překonali mé očekávání. Když vypnu NFC a WiFi - zapínám jen při placení , v pohodě vydrží celý den. V tomto režimu po 40 hodinách 6% baterky. Volání parádní, hlasitý reproduktor i mikrofon.
Teď už jen zlepšit baterku, a asi i přijímač signálu e-Sim. Když je slabší signál, dojde vždy sms že se mi někdo nedovolal
V létě vyrazím v plavkách na kole jen s hodinkami. Placení, telefon, a vodotěsné hodinky mám v jednom.
Nemusím sebou tahat telefon. Hodně funkcí.
Výdrž baterie.
Výdrž baterie.
Wear OS pracuje svižně
eSIM
s aplikací Adidas Running (Runtastic) nemusím mít při sportu u sebe mobil, stačí hodinky
Výdrž baterie (každý večer nabíjím)
výdrž baterie
100% využitelnost pouze u mobilů Samsung (týká se některých aplikací a funkcí)
Displej+
Slabá baterka,málo ciferníků.
Prostě Samsung Watch 4. Za super cenu LTE plus jedny navíc zdarma pro ženu.
Kvalitní provedení.
Malá výdrž na nabití (cca 2 dny)
Bohužel, musím napsat záporný komentář. Nikde není napsáno, ze hodinky nesmí být na tetovaném místě. V místě, kde mate tetování nefungují!!!
Reklamace v obchodě Samsung byla ,,slovem”, potvrzena, ale na papír to nikdo nepotvrdil. Takže, kdo mate na zápěstí tetování, nekupujte tento produkt. Starší model s tím problém neměl.
Nabytá vydrží jen 2 dny.
Hodinky jsem kupoval na volání a to funguje skvěle. Dosah by mohl být trochu větší, ale víceméně stačí. Kdyby ještě zapracovali na baterce, tak je to naprostý ideál, ale na to dobíjení jednou za den až dva se dá zvyknout. Podotýkám, že hodinky využívám pouze na telefonování. a to jen dopoledne, pak je sundávám. Ty hovadiny kolem fitness nevyužívám, takže předpokládám, že ti co tohle využívají musejí dobíjet daleko častěji.
Rozlišení displeje
Kvalita zpracování
NFC platby
Výdrž
Plní to,co slibuje.
Malá výdrž
Mám už mobil SAMSUNG
Dobré je propojení s mobilem při fotografování
- Hodinky nejsou příjemné na nošení po více (10) hodinách
- Nevarují ve spánku při zástavě srdce / dechu
Kromě ceny - spokojenost
- rychlé platby kartou - stačí 2 x zmáčknout tlačítko
- čitelnost dipleje
- skvěle fungují s telefony Samsung
- v LTE lze volat i bez připojeného mobilu
skvělá koupě, Samsungu se hodinky povedly
Předtím jsem mel Galaxy Watch 46mm a tyto jsou štíhlejší a lehčí na ruce.
Baterka vydrží v pohodě 2 dny i s mýma sportovníma aktivitama, používám Strava zhruba hodinu denně.
NFC - Placení bez problémů.
BT - čekal jsem lepší dosah bluetooth ale v bytě je úplně shodný s verzí 4, možná o trochu horší.
Volání - k volání je potřeba SIM s druhým číslem, u nás nejde použít Call or text on other devices od Samsungu (volání a zprávy v dalších zařízeních) což umí hodinky bez LTE a ani stejná SIM což podporuje jen T-mobile u Apple Watch.
Wear OS - nabídka aplikací atd je skoro shodná s Tizen. Po zapnutí se mi hodinky několikrát vypnuly s tím že jsou přehřáté. Musel jsem je sundat z ruky a pak jsem si všiml že to dělá aktualizace OS, až po tom co doběhla už fungují v pořádku.