Chytré hodinky Recenze Samsung Galaxy Watch4 44 mm

Recenze Samsung Galaxy Watch4 44 mm

Hledáte hodinky, které se stanou vaší nepostradatelnou součástí a doplňkem? Díky svému jednoduchému a modernímu vzhledu můžete hodinky Galaxy Watch4 vzít s sebou do posilovny, na večerní akci nebo do kanceláře. V závislosti na akci si můžete vybrat také různé druhy řemínků, od kožených až po sportovní. Klíčové vlastnosti - navigační služba GPS - 2jádrový procesor Exynos W920 - super AMOLED…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 86 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Samsung Galaxy Watch 4 zaujmou elegantním minimalistickým designem, kovovým tělem s malými rozměry, kvalitním displejem, povedeným operačním systémem Wear OS s mnoha aplikacemi, chytrými funkcemi a bezkontaktními platbami Google Pay, perfektním záznamem sportovních aktivit, vestavěnou GPS, voděodolností 5 ATM a také příznivou cenou.

Více na SMARTmania.cz

elegantní design, prémiové zpracování

perfektní kruhový displej s možností ovládání v rukavicích

bezkontaktní platby Google Pay

pohodlnost nošení i při sportu

klasické 20mm uchycení řemínků

prostředí One UI, Mapy Google a další aplikace

sportovní funkce a vodotěsnost (5 ATM)

vlastní reproduktor a mikrofon, větší paměť

průměrná výdrž baterie

pomalejší nabíjení

kompatibilita pouze s androidovými telefony

schází aplikace Email, Internet

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

- mnoho funkcí pro sport - sledování zdravotních parametrů - možnost doinstalovat další aplikace - GPS - NFC

- baterie je tragédie, při běžném použití 1, max. 1,5 dne, ale dá se na to zvyknout - některé funkce pouze ve spojení se Samsung telefonem

Nebýt té výdrže baterie, jsou to skvělé hodinky, v současné době za velmi zajímavé peníze.

Registrovaný uživatel26. března 2023

Vše fajn

Není kompatibilní s iPhonem

Registrovaný uživatel11. února 2023

Úžasné hodinky

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Už 2. v rodině. Opravdu chytré hodinky s možností customizace a instalace aplikací, možnosti odpovídat, psát či český diktovat. Nesrovnatelné s Xiaomi či Huawei ktere mají vesměs fitness náramek v těle luxusních hodinek.

Samozřejmě výdrž. Daň za to co píši v kladech. Vydrž i chytrý systém zároveň nejde. Při mém používání vydrží 3-4 dny. Měření tepu, 24/7 připojené k telefonu, odpovídání na zprávy a příjem notifikací samozřejmě. Zjednodušeně... prodloužená ruka k mobilu

Momentálně za ty peníze nejlepší volba

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

pro partnera jako dárek

zatím testujeme

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Vyzkoušeli jsme 5 telefonů a Androidem, ani s jedním se nepodařilo hodinky spárovat, takže jsou k ničemu. Reklamace nám byla zamítnuta, opravu super dárek. Můžu si je dát do rámečku místo obrazu.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Dizajn, funkce, zpracování.

Řemínek kvůli tvaru kolem hodinek nepřiléhá

Hodinky jsem bral manželce. Sám mam verzi classic. Hodinky oba nosíme každý den. Nedovedu si bez nich predstavit den v práci. Maily čtu primo na hodinkach, ovladam prezentace a vyskakuji mi meetingy z kalendáře. Navic měření tlaku je prekvapive přesné. Hodinky leží každý večer na nabíječe, takže výdrž moc neřešíme. Večer mám cca 60%

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Slabší baterie

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

placení hezký vzhled

nefungují všechny funkce jako EKG a tlak když nemáte i mobil Samsung, takže opět pouhý trapný tah na to aby člověk koupil i tel. od Samsungu. Slabá baterie ale dá se s přivřenýma očima na to zvyknout.

pro majitele tel. Samsung dobrá volba, pro ostatní pokud se dokážete povznést nad to že ne vše bude fungovat tak ok..

Varianta zelené
Registrovaný uživatel6. října 2022

Fantastické

Fantastické

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Snadné a intuitivní ovládání Množství zajímavých funkcí

Nepříliš vhodné pro sport - občas si při běhu ukazují co chtějí

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Přehlednost, přesnost, snadné ovládání

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Jsou to ideální hodinky pro každého, nabízí mnoho a za rozumnou cenu..

Žádné, sice výdrž bych uvítal lepší ale dá se to přežít..

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

fungovalo cca 2 dni vraceno

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Super spokojen

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Baterka by mohla mít větší výdrž...

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Celkově jsme s nákupem spokojeni. Pokud bude obchod nabízet více produktů os Samsungu rád se vrátím a nakoupím:-)

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Každodenní nabíjení.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Oproti starším modelům už něco vydrží (v pátek ráno nabito 100%, v neděli večer 8%). Google Pay funguje, jen je potřeba otevřít aplikaci na hodinkách. Navigace v hodinkách překvapivě docela dobře funguje, Spotify taky, SmartThings ovládá i základní povely televize a informuje o pračce.

Oproti Garminům pořád poloviční výdrž. Některé aplikace, které jsem doufal, že budu moct namísto v mobilu používat v hodinkách nejsou dostupné, ale aspoň jiné varianty. Google pay funguje, ale nejsou v něm věrnostní kartičky, ty mám dále jenom v mobilu.

Pozor, má pouze 3G a 4G. Pokud si někdo udělá SIM přes virtuálního operátora, zjistěte si, jestli mají VoLTE. Já si vybral Kaktus a ten má zatím jen 2G a 3G volání (data normálně 4G), což v době, kdy v ČR skončilo 3G je dost na prd. Celkově mi hodinky ale dělají radost, jenom kvůli "nechráněnému" displeji zvýšenou hranou jsem na ně trochu přehnaněji opatrný. Ochranné sklíčko jsem si koupil a nalepil bez problémů. Jediné, co mě asi občas drásá je, že mám samsung telefon, tablet a nyní i hodinky. Vše zvoní dohromady a ztlumit hovor, který nechci přijmout ani odmítnout musím na každém zařízení zvlášt.

Varianta LTE černé