Chytré hodinky Recenze Samsung Galaxy Watch 42 mm

Recenze Samsung Galaxy Watch 42 mm

Samsung Galaxy Watch 42 mm jsou moderní hodinky pro milovníky chytrých doplňků a krásného designu. Tělo hodinek je vyrobeno z ušlechtilé oceli, která perfektně padne na vaše zápěstí a zaručí vám jejich dlouhou životnost. Klíčové vlastnosti - Super AMOLED dislplej - voděodolné do 5 ATM - NFC čip - výdrž baterie až 80 h Stylové chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Galaxy Watch jsou moderní a…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Samsung letos pojmenoval své hodinky Galaxy Watch, a tak se spekulovalo, zda nebudou s Wear OS (dříve Android Wear) od Googlu. Nakonec však hodinky pracují opět na Tizenu a rebranding řady Gear měl tak zřejmě především přitáhnout pozornost. To se Samsungu povedlo a o jeho hodinkách se hodně mluvilo. Spolu s tím ale přišla i poměrně vysoká očekávání. Podařilo se Samsungu jim dostát?

Více na Mobilenet

výborný design a řemeslné zpracování

skvělé ovládání otočnou lunetou

jeden z nejlepších displejů

standardní úchyt pásků

nepřesný monitoring spánku a sportování

nedostatek (kvalitních) aplikací

pomalá GPS

dlouhé nabíjení

SMARTmania.cz
Hodnocení: 84 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Samsung Galaxy Watch lákají na voděodolné tělo až do hloubky 50 metrů (5 ATM), integrovanou GPS, vylepšený senzor tepové frekvence i měření stresu. Díky otočné lunetě je navigace napříč systémem bezproblémová.

Více na SMARTmania.cz

skvělý displej a otočná luneta

sportovní funkce a měření tepu/stresu

design a dílenské zpracování

vodotěsnost a plavecké funkce

klasické 20mm uchycení řemínku

možnost ovládání v rukavicích

kompatibilita s Android a iOS

vlastní reproduktor

výdrž baterie s aktivní GPS a Always On

pomalejší nabíjení

množství aplikací a jejich kvalita

gumový řemínek nepůsobí příliš reprezentativně

Registrovaný uživatel20. října 2023

Jednoduchost ovladani

Varianta černé
Registrovaný uživatel29. srpna 2021

Moc se mi líbí, zatím jsem spokojena.

Registrovaný uživatel25. srpna 2021

Elegantní, vhodné pro sport a mít všechny informace diskrétně a ihned k dispozici , to jsou hlavní aspekty k používání. Nechala jsem hned i nalepit ochranu skla....výborné pro volání, krásný čistý zvuk a okamžité přijetí hovoru jedním ťuknutím...vhodné při práci i na kole.

Trochu malá výdrž baterky...nabíjení cca po třech , někdy dvou dnech. Dále pro mne nepodstatné, někdy nepočítá vystoupaná patra ...při nezadávání sportovní činnosti.

Za uvedenou cenu výborný produkt

Registrovaný uživatel13. července 2021

Hezký design, malý, ale krásný displej, ostré barvy, lze z hodinek telefonovat, samozřejmě musí být spojené s telefonem, odpovídat na SMS. Písmo je však drobné vzhledem k velikosti displeje.

Baterka vydrží v průměru 3 dny, podle použití. Obrovská nevýhoda!!! Pod silikonovým reminkem se hodně potí ruka. Některé funkce chybí, co se týče zdraví a pohybu- pay, měření saturace, dlouho trvá aktualizace softwaru, musíte několikrát opakovat, alespoň v mém případě. Dlouho se připojí přes BT. Nepřišla jsem na to, jak v aplikaci nastavit délku mého kroku a kroky vůbec, ukazuje to asi víc. Na vše musíte stahovat nějaké aplikace nebo to nefunguje.

Hodinky bych si už nekoupila jen kvůli vydrží baterky. Manžel má Xiaomi, ty mají lepší aplikaci v telefonu, více funkcí, větší displej a hlavně baterie vydrží víc, jak 10 dní!!

Registrovaný uživatel29. června 2021

Vypadají pěkně na ruce.

Malá výdrž baterie .

Jinak spokojenost.

Registrovaný uživatel21. května 2021

Design Výběr aplikací Volba ciferníků Umí najít telefon Rychlé odpovědi na zprávy

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Intiutivní ovládání, dobrá velikost a čitelnost ciferníku

Varianta černé
Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Nelze stáhnout potřebnou aplikaci do telefonu Redmi 8,tudíž hodinky ač krásné,tak jsem nemohla použít funkce pro které sem si je objednala. Musela jsem je vrátit

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Všestranné využití. Pěkný módní doplněk.

Krátký dosah Bluetooth.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Hezké hodinky, hodně funkcí

Nedají se používat, za pár hodin se vybijí, např. přes noc v klidu za 12 hodin ze 100% kapacita klesne na 0%.

Registrovaný uživatel28. března 2021

Jsem Moc spokojená mám je zatím chvíli, ale super.

Jediné co mi vadí je, že aplikace kalendář mi nefunguje jak má. Nemám mobil Samsung tak nevím jestli to není proto. Nemůžu v hodinkách psát do kalendáře, kdyby někdo věděl poraďte

Jsou pěkné, elegantní

Registrovaný uživatel14. března 2021

Spokojenost.... přehlednost.... lehké ovládání

Registrovaný uživatel12. června 2020

Jednoduché ovládání,spolehlivost.

Registrovaný uživatel18. dubna 2020

Krasny design, kvalita Samsung

Registrovaný uživatel5. listopadu 2019

Dobrý poměr cena / kvalita. Elegantní. Jednoduché a stabilní spárování s mobilním telefonem.

O žádných zatím nevím.

Jsou BOŽÍ. ;)

Registrovaný uživatel23. října 2019

Hodinky mám, už půl roku den co den na ruce a nemohu si je vynachvalit.

Nic jsou skvělé.

Registrovaný uživatel12. října 2019

Velmi elegantní, intuitivní ovládání.

Složitější propojení s telefonem Nokia.

Registrovaný uživatel23. září 2019

Výborné - čitelné, návodné, přehledné a nad očekávání funkční !!! Téměř absolutní spokojenost !!!