Poměr cena výkon

Poměr cena výkon
Velký čitelný displej, super zvuk díky čtyřem reproduktorům.
V některých situacích složitější ovládání.
Uzasny displej
12h prehravani videa minimalne 720p
Ozvuci i malou mistnost
Super amoled zasadne vylepsuje citelnost na slunci.
Paradni design
Dobre rozlozena hmotnost
Spolehliva ctecka
Dostatecny vykon pro bezneho uzivatele
Citliva automatika jasu
"Pouze" 4gb ram
Pro hrace slabsi procesor- ale vyrovna vydrzi
Nema 3.5 jack, ale vsichni mame bezdrat
Skoda ze vysel na Android 9. Ted ma 10 a UI 2.5 a v cervenci dostane 11 ale pak uz asi jen bezpecnostni zaplaty
Potřeboval jsem na cestovani neco maleho, s dlouhou vydrzi, s paradnim displejem, dobrym zvukem na dovcu atd a idealne Samsung kvuli konektivite s ostatnimi Samsung zarizenimi. Primarne koupene na filmy a internet na cesty, abych mohl nechat notas doma.
Naprosto me dostal displej, proste super amoled te nejvyssi kvality. System jako na telefonu. Diky 4gb ram ma docela docela drsne resene ukoncovani zejmena prohlizece na pozadi. Ale film vam necha na pozadi rozkoukany klidne 10h. Palec nahoru. System bezi paradne. Kdo ale jede na 120hz na mobilu 60 hz na tabletu uz proste v prostredi pozna. Resil jsem tenhle a S6lite. Ale tenhle ma lepsi displej a ctecku prstu. Jestli hledate miltimedialni tablet se super vydrzi za slusny peniz neni ted asi lepsi volba. Mozna Lenovo tab 11 ale Lenovo a podpora...
Výdrž baterie,rychlost a kvalita komunikace
Displej úžasný
Určitou dobu se mi nahodile vypínal,někdy i dvakrát za minutu,nepřišel jsem na to co to dělá,již jsem ho chtěl poslat k reklamaci najednou to přestalo.
Super nejlepší v této ceně bezva displey funkce ovládání
Velmi kvalitní doporučuji
Výborný tablet
Skvélý zvuk
spolehlivý
rychly, dlouha vydrz, rychle nabijeni, super displej
nemá konektor pro sluchátka, reseno doplnkovym konektorem
Vynikající displej a zvuk. Na Netflix ideální. :)
Tenký, lehký, příjemné barvy.
Chybí mi konektor na sluchátka a nevadilo by mi kdyby byl i větší :)
Za mne dobrá volba
Jinak vse suoer.
Zahřívá se, rychle se vybije.