Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy S8+ (G955F)

Recenze Samsung Galaxy S8+ (G955F)

Samsung Galaxy S8+ opět všem dokazuje, že je absolutní špičkou a nabízí výkonný mobilní procesor, bezkonkurenční zahnutý display s Quad HD+ rozlišením připraveným pro virtuální realitu, špičku mezi mobilními fotoaparáty a pokročilé zabezpečení jak otiskem prstu, tak i skenem oční duhovky. Dokonalý design displeje Obrazovka s poměrem stran 18,5:9 vyplňuje téměř celou přední stranu telefonu a…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Zatímco volání po skutečně kompaktních smartphonech bývá vyslyšeno zřídkakdy, opačným směrem se výrobci vydávají rádi. A tak tu máme nový Samsung Galaxy S8+, jehož mírně zakřivený displej narostl na 6,2 palce. Přesto se poměrně dobře drží a chlubí se špičkovou výbavou s mnoha bonusy. Je libo odolnost, skener oční duhovky či snad bezdrátové nabíjení? Není problém.

Více na Mobilenet

precizní zpracování

povedený vzhled

po všech stránkách skvělý zakřivený displej

příkladné využití čelní plochy displejem

velmi výkonný hardware

inovované prostředí a dobrá optimalizace

kvalitní fotoaparát

rychlé nabíjení

bezdrátové nabíjení

zvýšená odolnost (IP68)

Bluetooth 5.0, LTE Cat 16

nevhodné umístění čtečky otisků prstů

chybí infračervený port

sklo je náchylné na vlasové škrábance

omezená funkčnost asistenta Bixby

postrádá FM rádio

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Milovníci kvalitních a luxusních chytrých telefonů se ještě před začátkem letních prázdnin dočkali vydání očekávané dvojice modelů Samsung Galaxy S8 a S8+. My jsme dali přednost typu S8+, na jehož vyzkoušení jsme se skutečně velmi těšili, neboť se jedná o naprostou špičku mezi mobilními telefony dnešního přesyceného trhu. Nenechali jsme tak nic náhodě a s telefonem jsme navštívili zámek, zahrady, město, chatu, lesy a louky, přičemž fotografování neunikla ani naše domácnost a děti. Zkrátka a dobře, nový Samsung jsme vyzkoušeli na maximum tak, abyste si o tomto přístroji mohli udělat komplexní obrázek.

Více na
Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Rychlost dodání je vpořádku, žádný jiný problém, Ale je nejistota co příjde, bohužel není napsáno jestli je použity nebo rozvalený nebo nový Ale jinak si nestěžuji

Krabice poškozená, zjevně rozbalená ,možné že byl použitý když jsem ho poprvé zapl tak tam byla domovská obrazovka v angličtině což je divné u nového telefonu si musíte dát zemi a dát si ho do provozu jenže tu byl zaplý. Takže se obávám že je použitý asi ho reklamuji poprosil bych alespoň o výměna za jiný

Dávám takový prostředek

Varianta 64 GB Coral Blue
Registrovaný uživatel19. září 2019

jen samé klady . Fotky vynikajíci.

zatím jsem žádné nenašel.

Varianta 64 GB Orchid Gray
Registrovaný uživatel30. listopadu 2017

Co jsem očekával se splnilo.

Cena, foťák a výkon. Vše ok.

Varianta stříbrný
Registrovaný uživatel28. listopadu 2017

Propojení s TV - malý počítač, není nutno používat PC pro prezentace - promítání filmů - přímo z mobilu na TV, projektor

Varianta černý