Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy S6 Edge (G925F)

Recenze Samsung Galaxy S6 Edge (G925F)

Mobilní telefon Samsung Galaxy S6 Edge představuje naprostou špičku v nabídce výrobce. Na první pohled zaujme neotřelým designem. Kovová konstrukce, skleněná přední i zadní strana, zaoblený displej. Myšleno bylo na každý detail.

4 recenze

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Všechno začalo krycím názvem „Project Zero“, výsledkem je Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Mnohým možná Samsung vyrazil dech, jiní stále nejsou spokojeni. Jedno je ale jisté, obě novinky jsou špičkové, designově povedené a dá se říci, že zcela naplnily naše očekávání. Jak už to ale bývá, ne vše se podařilo dotáhnout k dokonalosti. A i na to se v dnešní podobné recenzi zaměříme.

Více na Mobilenet

luxusní sklo-kovové zpracování

zajímavé reflexní zpracování skleněných materiálů

optická stabilizace obrazu

kvalita obou fotoaparátů

odladěné prostředí

osmijádrový procesor Exynos 7420

nevalná výdrž baterie

absence slotu pro paměťové karty

uživatelsky nevyměnitelná baterie

chybí odolnost vůči vodě/prachu

vystupující čočka integrovaného fotoaparátu

sklo náchylné na otisky prstů a vlasové škrábance

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Vydání nového TOP modelu společnosti Samsung vždy provází velká show, spousta diskuzí, rozporů, nadšení, ale i zklamání. Jak dopadne v našem testu přístroj Samsung Galaxy S6 Edge? Naváže na úspěchy svých předchůdců?

Více na
Registrovaný uživatel30. října 2017

Velice rychlý , přesný , lehký. Poradí si s rychlým ovládáním a nevadí mu stahovat a zároveň si třeba poustět videa youtube na kvalitu hd a nebo stahovat a do toho hrát hry. Maximální spokojenost co se týče výkonu a používání , když je baterie dostatečně nabitá.

Slabá baterie , každý den musí být na nabíječce , rychle se zahřívá , náchylný na větší pády (menší pády nebyly na mobilu poznány )

Na mobil samsung s6 edge jsem si zvykl i když každý mobil má nějaké plus a mínus co se týče buď vzhledu nebo výkonu nebo používání. Hodně jsem si ho oblíbil a pokud mi odejde z nějakých důvodů bez váhání si půjdu koupit stejný model.

Varianta 32 GB černý