Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy S5 (G900)

Recenze Samsung Galaxy S5 (G900)

Pátá generace Galaxy S5 s oslnivým designem a nažhavenými funkcemi. Vysoce odolný design - voděodolnost do 1 metru hloubky na až 30 minut, perforovaný zadní kryt, úsporný mód pro delší výdrž, snímač otisků prstů.

2 recenze

Odborná recenze

Mobilní telefon Samsung Galaxy S5 byl představen již nějaký ten pátek nazpět, přesněji na akci MWC 2014, která se konala v únoru ve španělské Barceloně. Nový telefon byl velmi dlouhou dobu očekávaný, po představení však vzbudil mnoho otázek a rozpaků, a to i mezi velikou základnou fanoušků Samsungu.

Odborná recenze

O telefonu Samsung Galaxy S5 se toho v posledních měsících namluvilo až moc. Spekulovalo se především o displeji s rozlišením 2K, který odstartuje další kolo zvyšování rozlišení, ovšem Samsung tentokrát zůstal při zemi. Co to tedy znamená?

Odborná recenze

Větší, vybavenější, stále ale podobně vypadající. Tak bychom v krátkosti mohli shrnout novou vlajkovou loď od Samsungu pro nadcházející rok – model Galaxy S5. Vychytávek a vylepšení je v novince celá řada, senzorem otisků prstů počínaje, špičkovým fotoaparátem konče. V dnešní recenzi si mimo jiné pokusíme odpovědět na to, zda Samsung nasadil novince odpovídající cenu.

Odborná recenze

Větší a výkonnější, odolný a rychle fotící, otisky prstů snímající. Vlajková loď Samsungu pro letošní rok v redakčním testu.

Odborná recenze

Na veletrhu MWC 2014 jsme se dočkali představení nejnovějšího top modelu od Samsungu – Galaxy S5. S plnou vervou testujeme tuto novinku a dnes vám přinášíme videopohled. Galaxy S5 můžeme ve zkratce hodnotit jako dobrého následovníka svých předchůdců. Bohužel se najdou menší chybičky. Více se dozvíte ve videu.

Odborná recenze

Tak zase po roce zde nemáme Vánoce, ale tentokrát vlnu nově představených top modelů nejprestižnějších společností. Když zmiňuji slovo nejprestižnějších, začneme po Applu druhou nejprestižnější značkou, kterou je jeho odvěký rival Samsung. Tato firma představila již pátou řadu své úspěšné top řady Galaxy S. Samsung Galaxy S5 ihned po svém představení zvedal jak uživatele, tak kritiky ze židlí, a tak lze tento model považovat za velmi rozporuplný, co se oblíbenosti týče. A jaký je tedy doopravdy? Nesuď, dokud nepoznáš blíže, aneb pojďme se na to níže společně podívat.

Odborná recenze

Špičkový Samsung Galaxy S5 je opět nekorunovaným králem smartphonů. Ani letos korejský top-model nepřináší kdovíjak zásadní inovace, ale evoluční vylepšení jsou vidět v každém ohledu. Opět se však ukazuje, že žádný smartphone není dokonalý.

Odborná recenze

Větší tělo, výkonnější hardware, upravený design, čtečka otisků prstů a funkce pro sportovně založené nadšence. Dokážou tyto inovaci vyvážit sebevědomou cenu, se kterou Galaxy S5 přišel na trh?

Odborná recenze

Pátá generace série Galaxy S5 se na trhu objevila dříve než jsme byli u Samsungu zvyklí. Jedná se stále o zcela špičkový mobilní telefon, u kterého se více než kdy jindy projevuje heslo „pomalu, ale jistě“. Tak by se dala nazvat evoluce, kterou Samsung zvolil. V dnešní recenzi se podíváme, co nejnovější generace S série přináší.

Odborná recenze

Nový telefon byl velmi dlouhou dobu očekávaný, po představení však vzbudil mnoho otázek a rozpaků, a to i mezi velikou základnou fanoušků Samsungu. Nyní se nám tento nejnovější kousek dostal do redakce Svět Androida a my jsme tak měli možnost ho důkladně otestovat a přinést vám praktické zkušenosti a postřehy.

Registrovaný uživatel3. září 2014

lepší není

Registrovaný uživatel15. srpna 2014

Nemám s tímto mobilem přímo osobní zkušenosti, pouze jsem si ho vyzkoušela, je totiž od bratra, který je do moderních vychytávek blázen. Samsung Galasy S5 mě oslnil zejména svým elegantním designem a mnoha aplikacemi. Navíc se má jednat o model odolný, tak snad ho brácha nerozbije. Android šlapal dobře a rychle, když jsem měla možnost si ho vyzkoušet. Citlivost na dotek prstu byla dobrá. Sice bratr nedávno říkal, že s přoibývajími se aplikacemi se mobil trochu zasekává, ale možná by ho jen měl pročistit a vymazat to, co nepotřebuje. Na můj vkus je cena vysoká, ale to musí posoudit každý sám. Bratr si na něj našetřil skrz WCR body a pak je zužitkoval na jednom e-shopu, kde se za ně dá zaplatit (bohužel si nevzpomenu na název). Tak aspoň že tak.