Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy S22 Plus

Recenze Samsung Galaxy S22 Plus

Smartphone korejské značky Samsung s modelovým označením Galaxy S22+ přichází s displejem typu Dynamic AMOLED 2X s úhlopříčkou 6,6", který disponuje adaptivní obnovovací frekvencí. Mobil dostal do výbavy trojitý fotoaparát s 50Mpx hlavním senzorem a nechybí mu ani ultraširokoúhlý fotoaparát a teleobjektiv. Klíčové vlastnosti - 6,6" Dynamic AMOLED 2X displej s Gorilla Glass - 50Mpx zadní…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 92 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Samsung Galaxy S22+ je sázka na jistotu. Je na něm vidět, že korejský gigant neriskuje a spíše se soustředí na to, aby telefon jako celek perfektně fungoval, než aby se u něj pouštěl do nějakých výraznějších inovací. Obdobným stylem funguje Apple dlouhé roky a jak můžeme vidět z prodejů iPhonů, tahle strategie velmi dobře funguje. U řady Galaxy S se ani neočekává žádná revoluce. Od té má totiž Samsung ohebné telefony, ze kterých se stávají ta skutečně prémiová zařízení s „wow funkcemi“.

Více na SMARTmania.cz

špičkový displej s vysokým jasem

skvělé zpracování, symetrické rámečky

minimum designových změn oproti řadě S21

zahřívání čipsetu Exynos 2200

při 4K/60 fps záznamu nelze přepínat mezi fotoaparáty

chudý obsah balení

výdrž baterie by mohla být lepší

bez rozdílu v rychlosti nabíjení (25 vs. 45 W)

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Kompromis mezi velikostí a výdrží představuje stejně jako v minulých letech Galaxy S s přídomkem Plus. Jak se nám Galaxy S22+ osvědčil během několikatýdenního používání?

Více na Mobilenet

včetně podpory UWB

solidní výdrž i podpora 45W nabíjení

zvýšená odolnost IP68 a Gorilla Glass Victus+

praktický matný povrch zad

bezdrátové i reverzní bezdrátové nabíjení

krásný 120Hz AMOLED displej s tenkými rámečky

ultraširokoúhlý objektiv bez autofocusu

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Předem upozorňuji, že tohle je první ze dvou recenzí na řadu Galaxy S22. Na Ultru se podíváme až příští týden a dnes si projdeme Galaxy S22 a S22 Plus najednou. Jsou to totiž téměř identické telefony, které jsou zdaleka tou nejlepší volbou pro drtivou většinu z vás, kteří hledají novou vlajkovou loď. Ano, podle mě jsou tyhle kousky rozumnější volbou než Ultra. Tedy především jeden z dnešní dvo...

Více na Techarena
Registrovaný uživatel12. června 2023

Kvalita

Paměť 128gb

Varianta 128 GB černý
Registrovaný uživatel30. května 2023

rychlé dodání, o užívání nemohu soudit - protože jsem telefon pořídila jako dárek. Obdarovaný byl spokojen.

Varianta 128 GB zelený
Registrovaný uživatel1. dubna 2023

Mobil spolehlivě funguje. Dobře fotí i ve tmě, výdrž baterie dobrá, možnost omezit nabíjení na 85%.

Registrovaný uživatel13. března 2023

Uživatelská paměť Operační paměť Fotoaparát Displej Procesor Exynos

Varianta 256 GB bílý
Registrovaný uživatel21. února 2023

Slušná kapacita ,velmi dobré ovládání, foťák je vynikající, šikovný chytrý mobil,pěkně do ruky pasující, zkr.velmi spokojen !!!

Zatím 0.

Vše viz výše.

Varianta 256 GB černý
Registrovaný uživatel31. ledna 2023

Zatím spokojenost

Varianta 256 GB černý
Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Zatím spokojenost, moc hezké fotky

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Displej,

Seká se,vydrž, aby byla pěkná fotka musí se dlouho ostřit

Telefonu by odpovídala cena tak 15000

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Fotoaparát, výdrž (pro moje využití), celkové propracování systému

CENA - je sakra vyšší Telefon je trošku větší, ale neberu to vyloženě jako zápor. Jsem zastánce menších telefonů. Rozhodoval jsem se mezi S22 a S22+. Vyhrál S22+, i když je větší. Argumentem byla větší baterie. Možná bych změnil systém nahrávání videa obrazovky, kde je to takové nešikovné. Xiaomi to má vyřešené geniálně. Ale to je drobnost. Jinak zápory zatím nevidím.

2 slova. Super telefon. Vyzkoušel jsem dost značek, hlavně číňanů. Myslel jsem si, že jsou super. Pak jsem po dlouhé době opět vyzkoušel Samsung a musím říct, že se hodně změnilo, a to k lepšímu. Samsung opravdu z androidu dokáže vytěžit maximum. Bral bych spíš S22, který je v podstatě totožný, ale s baterkou z S22+. Jak v mnoha recenzích a videích říkají, že je spolu s S22 ještě kompaktní, tak já si to moc nemyslím. Není to ještě tak hrozné, ale na ovládání jednou rukou si myslím skoro zapomeňte. Ale krkolomně se to dá. Je to prostě už opravdu na hraně (aspoň pro moji tlapu-a to ruce nemám nijak malé). Není moc důvodů si ho nepořídit. Ale jeden hlavní důvod, kde byste mohli zaváhat, je - cena. Jinak opravdu doporučuji.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Splnil moje očekávání.

Varianta 128 GB zelený
Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Vše ok. Trošku dražší. Ale díky cashback to nebylo tak hrozné.

Varianta 256 GB bílý
Registrovaný uživatel25. září 2022

Displej, personalizace, rychlost nabíjení

Neplynulost systému, zadrhavani

Registrovaný uživatel23. července 2022

Je suprer

Registrovaný uživatel20. června 2022

pozor, nefunguje otisk prstu v případě, že jste nezakoupili originální foliii Samsung

Registrovaný uživatel17. května 2022

Slabá baterie (nabijím 20-85%)

Varianta 128 GB bílý
Registrovaný uživatel12. května 2022

Velmi kvalitní zpracování Skvělý display Plynulý systém Bezpečnostní podpora a garance upgrade Androidu Dostatečná kapacita baterie

Snad jen chybějící slot na SD kartu, ale to je nyní u vlajek standard

Registrovaný uživatel9. května 2022

zatím krátce, splňuje očekávání, skvělý fotoaparát