Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy S21 FE 5G

Recenze Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G představuje vysoký výkon, skvělý trojitý fotoaparát a baterii, která vás nikdy nenechá na holičkách. Nejenže podporuje 5G konektivitu, ale vyniká redefinovaným designem zadního fotoaparátu, který vám zaručí jak kvalitní videa, tak i fotografie ve vysokém rozlišení. Práce na obrazovce nikdy nebyla lehčí a jemnější. Brilantní Dynamic AMOLED 2X displej se pyšní 120Hz…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 88 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Nový Samsung Galaxy S21 FE se snaží zaujmout fanoušky značky a to zejména čipsetem Snapdragon 888 a dostupnější cenovkou. Fotoaparát je opět skvělý. Potěší i matná záda, plochý 120Hz displej a špičkový výbava. Bohužel mu schází 3,5mm výstup na sluchátka a notifikační dioda.

Více na SMARTmania.cz

skvělý 120Hz displej

design, matný povrch zadní strany

špičková výbava, 5G, Snapdragon 888

kvalita fotografií a videa

skvělá ergonomie, příznivá hmotnost, voděodolnost

rychlá optická čtečka otisků prstů

stereo reproduktory

chudý obsah balení, nemá fólii na displeji

chybí 3,5mm audio výstup

absence notifikační diody

slot bez podpory microSD

průměrná výdrž baterie

pro někoho větší rozměry a plastová záda

zahřívání při náročných úkonech, menší záseky v systému

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Nejnovější smartphone řady Galaxy s přídomkem FE se chlubí Snapdragonem 888, 120Hz AMOLED displejem, stereo reproduktory i osvědčenou sestavou fotoaparátu. Bude to stačit na úspěch, nebo tentokrát Samsung nasadil až příliš ambiciózní cenu?

Více na Mobilenet

Android 12 s povedenou nadstavbou

slušné stereo reproduktory

kvalitní 120Hz AMOLED displej

spolehlivá čtečka otisků prstů

kvalitní fotoaparáty

zvýšená odolnost IP68

povedený design

chybí podpora eSIM i paměťových karet

čtečka otisků prstů je nízko

identická fotovýbava s S20 FE

někomu mohou scházet 8K videa

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Pokud patříte mezi fanoušků Techareny nebo telefonů obecně, tak určitě víte, že na Galaxy S21 FE se čekalo skoro rok. Nejprve měl mobil vyjít údajně v květnu, potom v červnu, nakonec to oficiálně vypadalo na srpen a ve finále se kvůli nedostatku čipů a jiným prioritám výrobce přesunul na leden. Zcela očividně byl tedy tento model původně určen pro trochu jiný trh, což jde na pár místech poznat. ...

Více na Techarena
Hura mobil
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Hura mobil

Rád bych vám dnes představil Samsung Galaxy S21 FE 5G. Jestli jste někdy přemýšleli o názvosloví tohoto korejského výrobce, pak jste určitě za poslední dvě generace pochopili, že v „Skové“ třídě jsou telefony číslovány podle roku vydání. Pak ovšem logicky číslovka 21, u letos představené novinky, tak trochu nehraje. Bohužel kvůli globálnímu nedostatku dílů se druhá generace fanouškovského telefonu z původního srpna odsunula právě až na letošní leden, ale já věřím, že i když přichází telefon s půlročním zpožděním, rozhodně stojí za to se mu podívat pořádně na zoubek.

Více na Hura mobil
maja.pechi17. října 2024

Vše je super.

Veliká spokojenost.

Varianta 6/128 GB White
BarboraSkalova31. května 2024

S mobilem jsem spokojená, baterka vydrží dva dny, mobil je hezky, svižný. Jsem běžný uživatelvatel nijak náročný přesto samsungy s řady mám ráda. Opět nezklamal. Poslední model mi vydržel 7 let tak jsem zvědavá, co tenhle.

havel3. dubna 2024

krásné barevné podání fotek, možnost fotit i za šera, čitelný displej i za slunečního svitu, rychlé reakce na příkazy

pazourmilan28. března 2024

Lepší foťák oproti S 20

Neshledávám.

Perfektní telefon, poměr cena/výkon.

lukas.krofta8223. února 2024

Top model 3 roky zpět Vynikající fotoaparát Rychlý chod Vynikající poměr cena vs kvalita

petrnemcik717. února 2024

Snad vše.

Za ty peníze výborná koupě.

kamilaadam3. ledna 2024

Perfektní, doporučuji.

libor.kalisch22. prosince 2023

Svižný, hezky fotí. Snapdragon!

Baterie

Registrovaný uživatel21. října 2023

Velký, kvalitní display , výdrž baterie, svižný procesor.

Plastové záda působí levně.

Ve s rovnání s mým předchozím modelem S10 je u S21 FE největším kladem větší výdrž baterie, vyhovuje mně I větší display, nevýhodou za to ale je větší hmotnost. Plastový zadní kryt působí levně, ale stejně nosím mobil v pouzdře, takže bych to za nevýhodu nepovažoval. V poměru cena/ výkon momentálně není na trhu nic lepšího, zakoupen za 10.000 Kč.

Registrovaný uživatel9. října 2023

Jsem spokojený, nádherné fotky......

Varianta 8/256 GB White
Registrovaný uživatel22. září 2023

Cena Výkon Displey Design

Na telefonech samsung je v továrním nastavení nastaveno, že se aplikace na pozadí uspí (YoutubeMusic) a přestane hrát. Musí se to manuálně nastavit.

Telefon mám pár dní, takže zatím nemám moc zkušeností s tímto mobilem.

Registrovaný uživatel19. září 2023

Na nový telefon celkem rychle vybitá baterie, jinak jsem spokojený

Varianta 8/256 GB White
Registrovaný uživatel18. září 2023

Skvělá hodnota za peníze a kvalitu

Varianta 6/128 GB Graphite
Registrovaný uživatel17. září 2023

Vše Ok, spokojenost,

Registrovaný uživatel17. září 2023

Svižný systém Solidní výdrž baterie Velikost akorát do ruky

Varianta 8/256 GB Olive
Registrovaný uživatel13. září 2023

Jednoduchý, elegantní vzhled Svižný telefon Nádherný displej Rychlé drátové i bezdrátové nabíjení

Jsem skromnější uživatel a na dva dny se s baterkou určitě dostanu. Určitě to chce přikoupit obal nebo pouzdro, povrch je citelně kluzký. Nepřítomnost adaptéru s USB C neřeším, už jich mám doma hafo. Telefon se prodává od začátku roku 2022 a kupoval jsem jej s vědomím všech jeho pozitiv i negativ. Bylo napsáno mnoho článků a natočeno mnoho videorecenzí a přednosti i zápory tohoto telefonu byly popsány nespočetněkrát. Přesto se neustále v různých hodnoceních objevují povzdechy, jak jsou lidé překvapení nebo zklamáni. Copak to lidé nečtou ? Upřímně, po tak dlouhé době a tolika informacích to rozum nebere.