Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy Note8 Dual SIM (N950F)

Recenze Samsung Galaxy Note8 Dual SIM (N950F)

V okamžiku, kdy vezmete do dlaně Galaxy Note8, se před vámi otevře cesta k ještě dokonalejší a zcela přirozené komunikaci. S dotykovým perem S Pen v ruce vyčarujete na Infinity displeji kreativní kouzla neomezená rámečkem ani obyčejným ovládáním telefonu. Novější verze řady Note Samsungu Galaxy Note10. Klíčové vlastnosti - velký Infinity displej - dvojice zadních fotoaparátů - kompatibilita s…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

I nová generace modelu Note přetéká technologickými inovacemi, neotřelými řešeními a posouvá pojem „pracovní telefon“ opět o pořádných pár kroků dál. A to by také měla – pošramocenou pověst řady bude jen velmi těžké napravit. Tentokrát začíná ovšem snaha o dokonalost místy narážet na fyzikální limity.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Chcete se o produktu Samsung Galaxy Note8 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.

Více na
Registrovaný uživatel15. července 2019

Vybral jsme si tento telefon, neboť používám již dlouho řadu "Note". viz Note 2, note 4. Jsem s ním spokojen. Vyniká přehledností a ladným tvarem. Používám jej denně.

Na ty teprve přijdu

S telefonem jsme opravdu spokojen. Splnil mé očekávání.

Varianta 64 GB Midnight Black