Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy J3 2017 Duos (J330F)

Recenze Samsung Galaxy J3 2017 Duos (J330F)

Samsung J3 2017 není atraktivní jenom svým vzhledem, ale i tím, co v sobě ukrývá. Disponuje čtyřjádrovým 1,4GHz procesorem a 2GB RAM pamětí zajišťující nevídaný uživatelský komfort, jenž nezná čekání ve frontě úloh či pomalou odezvu na zadávání příkazů. První věcí, které si na telefonu všimnete, je nový design. Na přední straně se toho sice tolik nestalo, vše ale změní pohled na záda telefonu.

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 71 %Odborná recenze

Jihokorejský výrobce Samsung nechrlí pouze drahé telefonní přístroje, ale i ty levnější. Zářným příkladem je Samsung Galaxy J3 (2017). Vybírat můžete z černé, zlaté nebo modré varianty, kterou jsme dostali ve verzi Dual SIM k recenzování. A jak už to tak bývá běžným zvykem, menší finanční výdaj se podepsal na několika technických ústupcích. Pojďte zjistit, které to vlastně jsou.

Více na

Slabý výkon

Delší načítání

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Letošní modely J5 a J7 jsme již v redakci testovali. Nyní se k nám dostal i nejnižší zástupce této řady, Galaxy J3 (2017). Kromě inovovaného designu nebo kvalitního zpracování disponuje docela sebevědomou cenou. Dokáže ji obhájit, nebo je lepší se porozhlédnout po konkurenci? To se dočtete v dnešní recenzi.

Více na