Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy A8 2018 (A530F)

Recenze Samsung Galaxy A8 2018 (A530F)

Galaxy A8 2018 od Samsungu je moderní smartphone vyššího segmentu, který vás bude reprezentovat stylovým designem díky sázce na Infinity displej i prémiovými funkcemi a vysokým výkonem. Opírá se o 5,6palcový Super AMOLED displej s tenkými rámečky, jak velí dnešní trendy, a jemným Full HD+ rozlišením. Doménou telefonu je pak celá řada funkcí z nejvyšších modelů – například zabezpečení pomocí…

4 recenze

SMARTmania.cz
Hodnocení: 78 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Galaxy A8 (2018) je rozporuplný smartphone. Na jedné straně zaujme výborným zpracováním, povedeným designem, perfektním displejem a optimalizovaným systémem. Na opačné misce vah ale stojí průměrný výkon i fotoaparát, a především vysoká cena.

Více na SMARTmania.cz

výborné zpracování

odolnost vůči vodě a prachu (IP 68)

perfektní displej

skvěle optimalizovaný systém

duální přední kamera

slušná doba výdrže

možnosti konektivity

vysoká cena

videa pouze ve Full HD rozlišení

průměrný výkon

skleněná záda jsou magnetem na otisky prstů

jen lehce nadprůměrný fotoaparát

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

V posledních letech oblíbená řada Galaxy A se v letošním roce vcelku výrazně mění. Zásadně se inspirovala u svých vybavenějších bratříčků a model A8 přebírá vzhled s Infinity displejem, byť bez zakřivení. Podobný je i celkový vzhled zařízení. Ve výbavě však Samsung řádně škrtal. Došlo sice ke snížení ceny, jenže za logo Samsung si přesto zaplatíte.

Více na Mobilenet

jen průměrná výdrž

vyšší cena

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Design nového modelu Galaxy A opouští oproti předchůdci domovské tlačítko na čelní straně po vzoru loňských top modelů Samsungu. Přináší tak displej roztažený až do okrajů v rámci takzvaného bezrámečkového trendu.

Více na
Registrovaný uživatel15. února 2020

velmi dobře a rychle reaguje, osvědčila se mi kvalitní čtečka otisků prachu a voděodolný

zatím jsem žádný nenašla

po zkušenostech s jinými řadami Samsungu jsem s tímto velmi spokojená

Registrovaný uživatel24. dubna 2018

Funguje zatím bez chyby.

Zatím jsem na nic nenarazil

Všem doporučuji

Varianta Gold