Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy A35 5G

Recenze Samsung Galaxy A35 5G

Mobilní telefon Samsung Galaxy A35 5G je vybaven osmijádrovým procesorem Exynos 1380 s frekvencí 2,4 GHz, který zajišťuje plynulý chod operačního systému Android 14. Displej o úhlopříčce 6,6" využívá technologii Super AMOLED a nabízí rozlišení 2340 x 1080 px s obnovovací frekvencí 120 Hz a jemností 390 PPI. Telefon je napájen baterií s kapacitou 5000 mAh, která podporuje rychlonabíjení.…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 84 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Samsung vyslal na trh další generaci svých modelů střední třídy. Galaxy A35 je dobrý telefon, jeho největší slabinou je „normálnost“. Za cenu 9 499 Kč jde o zajímavou alternativu k čínským výrobcům.

Více na SMARTmania.cz

parádní zpracování, třebaže z plastu

výborný displej

slibná softwarová podpora

dobře funkční a optimalizovaný systém

fotoaparát + 4K video u selfie kamery

na postranní výstupek si musíte zvyknout

chudé prodejní balení

poměrně velké rámečky kolem displeje

pouze 25W nabíjení

chybějící funkce Galaxy AI

d.p21. listopadu 2025

velmi kvalitní přístroj i pro náročnější uživatele

Varianta 8/256 GB Awesome Lilac
kraljosef9. října 2025

Spolehlivost

Eva11. června 2025

Za tu cenu dobrý

Roman28. dubna 2025

Dobrá cena. Solidní příjem 5G sítě. Konečně se dovolám tam kam potřebuji.

Využívám pouze na volání a SMS. V těchto směrech je telefon pro mne zcela dostačující.

Registrovaný uživatel17. února 2025

Přijatelná cena

Nejsem náročný jenom volám, píšu zprávy a fotím.

brotanekj9. ledna 2025

Splnuje ocekavani

Roman9. ledna 2025

Velký displej, výdrž baterie

Dispersion6. ledna 2025

Telefon nešel zapnout . Patřil firmě Microsoft a byl vedený jako pracovní. Poslal sem ho zpět na reklamaci a čekám co bude dál. Měl to být vanocni dárek.

tiahnyriadno172122. prosince 2024

Dne 30.11.2024 jsem objednala telefon Samsung Galaxy A35, jako dárek pro maminku, ale telefon neslo vubec nastavit protože se jednalo o pracovní telefon Microsoft. Telefon jsem samozřejmě reklamovala a poslala zpátky českou poštou. Doposud mi ale nebyly vrácení peníze.

omi11. prosince 2024

Naplnil pŕedstavy.

masitonka5. prosince 2024

Baterie Samsung Display Cena

Zasekávání Ponuré stereo Video

Telefon v hodnotě 6500kč souhlasí s kvalitou.Telefon má dobrou konstrukci, s celkem ale širokými rámečky. Baterie má vyšší kapacitu, s výdrží nenabíjet 2x denně je super, takový Samsung je, display klasika, SAmoled, horší je to s procesorem a 6G pamětí, hry se zasekávají často, a i chod telefonu se tím odvíjí, je to ale Samsung, takže pokud nekoupíte řadu S, musíte počíta s klady i zápory.Telefon má stereo řekl bych s průměrnými reproduktory, které vytváří jakýsi dutý zvuk.Fotoaparát má stabilizaci a dělá celkem slušné fotky, video je na tom bohužel hůř...Mám krátce, uvidíme časem jestli přijdou opravy.

Varianta 6/128 GB Awesome Iceblue
pavelgrimm2. prosince 2024

Mám podobný a jsem velice spokojený.Je to dárek

jaros.v24. listopadu 2024

V této cenové kategorii: Soudobý kvalitní hardware, Android 14, relativně kvalitní fotografie

Model Samsungu pro nenáročné s dobrým fotoaparátem

MIKI17. listopadu 2024

produkt mi byl doporučen nezávislými odborníky vzhledem k mým potřebám, zkušenostem zákazníků a poměru cena/výkon

josefcepek1. listopadu 2024

Cena Zatím spokojen Používám cca 2 hod. denně

Mohl by být o něco menší

zatím spokojen

Ivan15. října 2024

Otisk prstenec v displeji

Slabší výdrž baterie

mgrjk7. října 2024

Dobré vlastnosti za dobrou cenu

Není s nabíječkou a nejde dát ke kontaktu fotky

Varianta 8/256 GB Awesome Lilac
Anna Karásková4. října 2024

Telefon mi připadal jako dobrý kompromis cena-výkon; dále jsem zohledňovala značku, se kterou jsem byla i dříve spokojena, a očekávám rozumně dlouhou podporu aktualizací software. Zatím se s ním pořád ještě seznamuji, moc se mi na něm líbí výdrž baterie a čitelnost displeje. Telefon používám každý den, ale ne pořád. Snažím se nebýt závislá.

Je těžší a větší než můj starý telefon (Samsung) a ovládá se trochu jinak. To druhé mi vadí víc. I starší telefon totiž ještě využívám (bohužel jenom nebyl dost chytrý na některé aplikace, které jsem potřebovala). Beru to jako plus pro trénování paměti.

S novým telefonem jsem spokojená.

tchena1. října 2024

moc těžký a zbytečně vysoký

Varianta 6/128 GB Awesome Lemon