Krome vydrze baterie jsem maximalne spokojena
Kazdy den musim telefon nabijet.mela jsem samsung A12 a baterka mi vydrzela az tri dny.

Krome vydrze baterie jsem maximalne spokojena
Produkt zakoupený jako dárek
dostačující parametry, rozumná cena
Vše ok jen nastavení wotsup složitě jinak spokojenost
Rychlý, velká kapacita paměti, výdrž baterie.
Horší kvalita fotek při špatném osvětlení.
Dobrá kvalita v poměru cena/výkon.
Dobrá paměť, fotoaparát I design.
Cena versus výrobek, skvělé.
Mohl by být rychlejší.
Vše potřebné co potřebuji,dlouhá výdrž baterie.
Spokojenost za dobrou cenu.
Chaos!!!! Je vyrobeny pro TYDYTY dnešní doby co neznají práci s RUKAMA.TOT VSE.
Krásně fotí
Používám každý den. Je rychlejší než předchozí mobil.
Telefon výborně fotí, snímky jsou opravdu kvalitní, ostré. Ostatní funkce také dobré. Baterie má dlouho výdrž (ale pravda je, že já nemám mobil neustále v ruce), vydrží mi nabitý cca 3 dny. Hry nehraju, takže v tomto ohledu nemohu posoudit.
Na můj vkus je telefon moc velký, to jsem ale věděla dopředu, že mi bude vadit. Přechod ze Samsungu s velikostí displeje 4,7 na 6,4 je pro mě opravdu otravný. Menší Samsungy jsou ale příliš drahé, 20 tisíc za telefon nedám, takže si budu muset zvyknout, že se mi mobil nevejde do kapsy.
Kvalitní telefon, za přijatelnou cenu. doporučuji.
Nechci větší rozměr.
Používám denně.
Splnil mé očekávání.
zatím jsem žádné nenašel
mobil jsem kupoval hlavně kvůli foťáku, ale tak bídný foťák nemá ani můj nejstarší Samsung J5, mobil je zbytečně velký a těžký. Špatně reaguje na odemikání obličejem, těžko se odemiká i na otisk prstu
Vyhodil jsem 6 000 Kč
rychlý, spolehlivý, baterie vydrží dlouho
prostě super
Výborný foťák s mnoha objektivy (klasický, širokoúhlý, makro, měření hloubky ostrosti)
mobil vybrán na základě recenzí; zatím používán krátce a spokojenost
pěkný mobil, splnil očekávání, z důvodu krátkého používání zatím žádné nedostatky
Máme s telefony Samsung dlouhodobé zkušenosti, takže jsme tento mobil koupili babičce po několika neúspěšných pokusech s telefonem pro seniory a babička se s ním naučila opravdu rychle a je konečně spokojená.
Velikost, ale dneska už se malé dotykové mobily nevyrábějí.
Great choice and powerful ram.
Pomalé, sekající se, nekvalitní fotky, hrůza!