Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy A25 5G

Recenze Samsung Galaxy A25 5G

Mobilnímu telefonu Samsung Galaxy A25 5G poskytuje výkon osmijádrový procesor Exynos 1280 pracující na frekvenci 2,4 GHz. Ten zajistí plynulý chod operačního systému Android 14. Zobrazení má na starost 6,5" Super AMOLED displej s rozlišením 2340 x 1080 px a obnovovací frekvencí 120 Hz. Energií telefon zásobuje baterie o kapacitě 5000 mAh.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Cenově dostupnější Samsungy bývaly často terčem kritiky kvůli zasekanému prostředí. To už však poměrně dlouho neplatí a definitivně by vás o tom mohl přesvědčit třeba letošní model Galaxy A25. Nově má totiž opravdu slušnou výbavu v čele s kvalitním AMOLED displejem, fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu či kompletní konektivitou. Povedlo se Samsungu připravit ideální mobil nižší střední třídy?

Více na Mobilenet

slušná výdrž baterie

dlouhá softwarová podpora

v balení není nabíječka

chybí zvýšená odolnost

horší snímky za šera a v noci

adam5111. září 2025

Máme v rodině už třetí a všechny fungují dobře. Za ty peníze slušný telefon.

Ani u jednoho nedrží konektor na sluchátka. Při sebemenším pohybu vypadne ven. Zatím nereklamováno. Asi špatný konektor od výrobce.

Splnil očekávání, v této kategorii dobrý telefon. Neseká se.

Varianta 8/256 GB Yellow
mir.jilkova11. června 2025

Samsung jsem měla i před tím, takže r chléb zprovoznění..

Varianta 8/256 GB Blue
p.fischl8. června 2025

Podle mne dobrý mobil.

Nemohu upřesnit byl to dárek.

Varianta 8/256 GB Blue
hubert19631. března 2025

Samsung není co řešit

jiridoza10. března 2025

Dárek, dosud nerozbaleno.

danaholusova26. února 2025

Samsung nikdy nezklamal a twntp telefon to zase potvrdil.

Varianta 6/128 GB Light Blue
grijucdumitru25. února 2025

Jsem spokojený

sajrajtek12. února 2025

ten co sem měl spadl na zem a začal blbnout

Jarek T6. února 2025

Mám Samsung M52, což už je docela strarý model, ale mám ho proto, že má čtečku otisku prstů na boku a navíc funkci, že po přejetí čtečky prstem směrem dolů se objeví informační panel s upozorněními a dále ovládací panel (gesta snímače otisků prstu se tehle funkci říká). Tohle je fakt super funkce, kterou mají pouze Samsungy, co jsem tak zjištoval. Proto jsem si pořídil tenhle mobil, že jsem předpokládal, že to bude mít taky... ale chyba lávky... :-(

...mobil má sice čtečku otisku prstů na boku,ale nemá "gesta snímače otisků prstu" tak že hlavní důvod proč jsem si ho kupoval je pasé... proč je ta firma Samsung tak "debilní" že to tam nedají??? Pravděpodobně to davají do vyšších verzí telefonu, ale do Ačkových ne, nebo fakt nevím... Aktuálně se v čr ani v Evropě nedá sehnat telefon Samsung, který tuto funkci má!!! Všechny co mají snímač na boku a jsou vyšší řady Samsung Galaxy F34, F54, M54,M34 se prostěv Evropě neprodávají. Fakt deb.... v Samsungu!!! Jinak je telefon po HW parametrech na úrovni 5 let strarého telefonu, tak že žádný hitparáda s používáním náročnějších aplikací to opravdu není, ale stejně ho nepoužívám...tak je to v podstatě jedno...

Tak že nadále používám svou starší M52 a tenhle nový telefon mi slouží pouze jako kompletní záloha telefonu pro případ že by se mi s tím mým něco stalo... tímto gratuluji obchodnímu oddělení SAmsungu k opravdu deb... firemní obchodní strategii. přemýšlím, že ho budu kvůli tomu reklamovat…protože takové tydýty v Samsungu fakt podporovat nákupem výrobku, který nesplnuje parametry 5 let starého přístroje fakt podporovat nechci.

ejejj17. ledna 2025

super telefon s velikou pamětí a kvalitním foťákem za dobré peníze

r.straz8. ledna 2025

Dobrý poměr výkon- cena, alespoň pro manželku..

vl.hruby27. prosince 2024

jasi dobrý

za mě spokojenost

Registrovaný uživatel27. listopadu 2024

přehledný

nešikovné tlačítko na otisk prstu

Registrovaný uživatel10. listopadu 2024

Samsung. Android 14. Rychlost. Podpora současných aplikací. Dobré foto.

Koupeno jako náhrada za funkční Samsung J5 2016, z důvodu podpory nových aplikací. Splňuje co potřebuji, ač je větší a těžší. Snad vydrží déle, když má zaručeny 4 aktualizace. Nikde se nepíše, ale má i rádio, jenže vzhledem k tomu, že u něj nejsou sluchátka - nefunguje. Je třeba využít sluchátek ze staršího mobilu.

venamar7. listopadu 2024

Super telefon za dobré peníze.

Varianta 6/128 GB Yellow
mprinda30. října 2024

přijatelná cena dostačující výkon a funkce dobré zpracování

Koupeno pro tchána pro nenáročné používání, takže spokojenost.

jarka551927. října 2024

Telefon zakoupen jako dárek .