Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy A20e (A202F)

Recenze Samsung Galaxy A20e (A202F)

Kvalitně vybavený a cenově dostupný mobilní telefon inovované řady Galaxy A vám ve svém elegantním těle nabízí řadu pokročilých funkcí. Jeho rozsáhlý Infinity-V displej disponuje HD+ rozlišením, fotoaparát je vybaven dvojicí čoček a baterie kapacitou 3 000 mAh. Telefon nabízí rychlé nabíjení, inteligentní uživatelské rozhraní One UI a spoustou užitečných funkcí. Klíčové vlastnosti - 5,8" IPS…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Levné telefony jsou v nabídkách výrobců velmi důležité. Do tradičně přeplněné nižší střední třídy letos Samsung poslal novinku Galaxy A20e. Ta má jednak napravit reputaci po loňských nepovedených „Jéčkách“ a jednak zatopit veškeré konkurenci. Špatně na to nejde. Není přerostlá, dobře padne do ruky a nabízí vše podstatné za necelých pět tisíc korun.

Více na Mobilenet

líbivý vzhled

příjemně padne do ruky

velký a slušný displej

přítomnost USB-C konektoru

podporuje rychlé nabíjení

pojme dvě nanoSIM i microSD naráz

dobře optimalizované prostředí

nejnovější verze Androidu

pouze plastové tělo

neinformuje o zmeškaných událostech

tělo náchylnější na otisky a škrábance

nekvalitní ultraširokoúhlý fotoaparát

josef bartak21. února 2025

Samsung 20 mám asi 5 let. Někomu možná vadí paměť 32 GB, ale na SD mám 1300 fotek a videí( přehledně v buňkách). Výborně padne do ruky a jinou velikost nechci, Android 11 zatím vyhovuje .Komunikuje s APl Car. Mám tam rádio a12 předvoleb. Hudbu z 10 CD Budu nastavovat peněženku přes NFC, tak uvidím. Nainstalováno asi 20 aplikací a vše funguje

Markysilbernaglova11. srpna 2022

Zezačátku rychlé nabíjení. Dobrá kvalita fotek.

Velmi málo úložiště. Baterie se cca 1 roce začne velice rychle vybíjet Nefunguje je mi otisk prstu Nefunguje mi spousta věcí Velmi špatně umístěný otvor pro sluchátka (jacka)

Mobil mám necelé 2 roky a rapidně přestává fungovat.

Marek Str26. listopadu 2021

Žádné. Pitomý blbý mobil se kterým se člověk ničeho kloudného nedobere. Přiblblé menu které rozostřuje rozptyluje pozornost a soustředění zbytečnými nesmysly. To jak je to celé uspořádané to je prostě jako pro dítě do 1. třídy. To snad ani není telefon pro dospělého člověka! Základní telefon který udělá jen základní službu a nic víc od něj není možné čekat. Snad jen docela slušná baterie a nabíjení.

Nic moc nevydrží, snadno se rozstříská. Naštěstí. To je jeho jediný klad, že už se nebude opravovat. Lituji toho, že jsem si koupil tenhle telefon a lituji těch peněz za něj.(na to, že je to základní telefon tak cca za 5,5 tisíce to není úplně levné). Blbý signál v tomhle telefonu, horší citilivost na signál. Jedna ze SIMkaret už nechce fungovat pokud jsou tam dvě.

Samsung zklamal. Původní Android byl příšerný, snažil se to zachránit novější aktualizaci která je sice o něco lepší ale stejně to nezachrání. Namísto barviček by se měl Samsung věnovat tomu aby ten telefon spíše fungoval. Samsung není vždycky tak dobrý j kse snaží vypadat.

Registrovaný uživatel2. července 2021

velikost,fotoaparat

používám jen pro osobní potřebu denně

Registrovaný uživatel23. května 2021

K telefonu se měl dostat dárek,který jsem dosud nedostal(Youtube Premium).

Registrovaný uživatel22. května 2021

Menší, šikovný do ruky, dobrý foťák

Používám často víckrát denně

Varianta 32 GB Orange
Registrovaný uživatel17. května 2021

Za ty peníze, dobrá koupě. Vše funguje jak má.

Zatím jsem neobjevila.

Testxboxpc15. května 2021

Rozměry Vzhled

Cena Reproduktor Chybí notifikace Dislpej. Slabá kapacita baterie. Foťák Výkon

Hledáte LEVNÝ KOMPAKTNÍ TELEFON? Pokud ano, tohle je jediná možnost na trhu, bohužel. Jestli ale rozměry nejsou priorita, NAJDETE MNOHEM LEPŠÍ TELEFON za stejnou cenu. S telefonem i přes jeho nedostatky jsem velice spokojený. Je to velká škoda. že konkurence kašle na kompaktnější rozměry. Člověk už má problém dát telefon do kapsy...

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Jednoduchy, cena, jsem spokojena

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Tento mobil jsem kupovala pro 11 leteho vnoučka a ten je s ním moc spokojený

Zatím žádné zápory nezjistil, je to jeho první mobil a moc si ho užívá

Velká spokojenost s tímto mobilem

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Na základní používání.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Je ,, malý,,

Chybí mi dioda , která ukazuje nepřijaly hovor nebo příchozí sms

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

je to dárek pro syna kompaktnější velikost cena

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

vzhledem k rozměru

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Snad jediný z kompaktů na trhu, za rozumné peníze. Displej HD+, ale vynikající, to Samsung umí. Originální a netradiční korálová barva. Celková spokojenost.

Chybí notifikační dioda.

Varianta 32 GB Orange
Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Telefon byl určen pro manželku a je s ním velice spokojená.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

- poměr cena/kvalita - na dnešní dobu příjemná velikost - odemikání pomocí otisku prstu funguje velmi rychle - výdrž baterie - při normálním používání vydrží v pohodě 2 dny

- reproduktor na spodní hraně telefonu, tudíž při sledování videí nebo hraní her překáží pravé ruce - otvor na jack na spodní hraně - více by mi vyhovoval na horní hraně

Tento telefon jsem si zakoupil jako svůj druhý smartphone v životě a to po 5 let trvajícím používání Samsungu Galaxy S4 mini, takže doba šla hodně dopředu a změna to je obrovská. Od velikosti, přes paměť až po výdrž baterky a celkové rozhraní softwaru. Ovládání je však intuitivní a brzy jsem si zvykl, tudíž za mě spokojenost.

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

cena menši uhlopřička ma NFC

pro mou potřebu velmi dostačujici

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Dlouhá výdrž baterie ,lehce ovladatelný. Spokojenost .

Zatím žádné zápory.

Myslím že jsem dobře nakoupila,uvažuji o koupi dalšího mobilu .