Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy A14 5G

Recenze Samsung Galaxy A14 5G

Mobilní telefon Samsung Galaxy A14 5G pohání osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 700 pracující na frekvenci 2,2 GHz. Ten zajistí plynulý chod operačního systému Android 13. Zobrazení má na starost 6,6" PLS displej s rozlišením 2408 x 1080 px a obnovovací frekvencí 90 Hz. Energií telefon zásobuje baterie o kapacitě 5000 mAh.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Série Galaxy A patří mezi nejprodávanější na českém trhu vůbec. A není divu, když nabízí zajímavý poměr cena/výkon a také nadstandardně dlouhou softwarovou podporu. Jak se však vyplatí nákup základního Galaxy A14 5G?

Více na Mobilenet

v dané třídě nadprůměrná softwarová podpora

dlouhá výdrž na nabití

slušný jas obrazovky i jemnost

slot pro dvě nanoSIM + 1 microSD kartu

rychlá čtečka otisků prstů

pomalé nabíjení

pouze LCD displej bez Gorilla Glass

neprakticky umístěná kolébka ovládání hlasitosti

bez zvýšené odolnosti

Vilem Kiss14. června 2025

Ideální velikost, pohodlí, delší výdrž baterie, dobrý zvuk

Tento model je moc dobrý a jsem s ním velmi spokojen.

Ťamťulka4. května 2024

Korejec, barevný, pěkný a šikovný.

Ujde.5G,a za ty prachy.. Co víc si přát...

evcaholeckova16. dubna 2024

Vše na 100%

Varianta 4/128 GB Light Green
jarmila.rysava26. ledna 2024

Jednoduchá obsluha, není zbytečně drahý. Ideální telefon pro běžného uživatele.

jsem velmi spokojen

Kov.BMW.74511. ledna 2024

Mám značku SAMSUNG rád a tudíš vlastním SAMSUNG A50 tento tel. chci zakoupit mamince protože se mi líbí a jí by se taky líbyl. Produkt vyniká kvalitou, vzhledem atd. Použím tel. denně

Produkt splňuje veškeré mé očekávání nemám mu co vytknout jen snad jednu věc a to budík. Produkt NOKIA který byl hit za jisté doby má výhodu o proti SAMSUNGU a to v budíku když se telefon na noc vypnul budík zvonil a tel. Vás vzbudil kdežto u SAMSUNGU to nelze jak ho vypnete tak Vás nevzbudí protože nezvoní to má nedostatek a myslím dost důležitej. Tel na noc jsem vypínal kvůli šetření baterie takhle musím mít tel zapnutý cenou noc a zbytečně jen proto aby zvonil ráno.

Krom toho co jsem. Napsal nemám tel. SAMSUNG sand co vytknout Skvelej design, Displey, roměry atd. Byl jsem vždy věrný začce NOKIA ale nahradil ji značka SAMSUNG a nelituji toho, že jsem přesídlil mám od značky SAMSUNG Smart TV i DVD + mobil a jsem se vším nadmíru spokojen jen snad u TV, jedna věc že nelze zapjit sluchátka, že už tam není vstup pro jack kdežto u starých TV to možné bylo no jo moderní TV ale zase jsou tam nějaké nedostatky o proti staré TV ale zase dřívější TV neměla připojení na internet atd takže není nic co by mělo vše co člověk by potřeboval nebo chtěl.

lv.kotaska6. ledna 2024

Tady už nikdy nic nekoupím.

Bohužel mi poslali jiný mobil. Jelikož byl úplně stejný jen měl 1 pismenko jiné, jsem to nepoznala. Mobil jsem dala pod stromeček. Tim padám jsme na to přišli až po 14dnech. Bohužel obchod nemá možnost vrácení po vánocích. Nikoho nezajímá že poslali mobil jiný a nejde aplikace NCF i v jiném obchodě se divili že to opravdu nejde a že mobil je jiný.

Obchod mě zklamal. Nemyslela jsem si že nakupovat na Slovensku bude problém. Zkušenost pro příště.

zahradkovaeva3. ledna 2024

Kvalita za dobrou cenu,dobrý fotoaparát, za mně spokojenost

Jsem spokojená, mně úplně vyhovuje,doporučuji.

krivtom1. ledna 2024

Odpovídá tomu co jsem očekával

louzeckamartina27. prosince 2023

Byl mi doporučen. Denně

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

krásný

Registrovaný uživatel23. září 2023

kvalita cena

otisk prstu není na monitoru

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

Slabota hrozná! Měl jsem předtím A8 a to je nebe a dudy. Kam toto spěje? Člověk si myslí novější, vyšší čislo, tak bude lepší a opak je pravdou. Akorát zvětšili velikost, ale to nebylo potřeba. Teď aby na telefon měl člověk kufr.

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Jsem na samsung zvyklý,cenová dostupnost,dobrý foto,dostatečný pro nenáročného uživatele

Pro běžného uživatele plně dostačující

Varianta 4/64 GB Light Green
Registrovaný uživatel31. července 2023

Zatím funguje bez problémů, spokojenost.

Registrovaný uživatel27. července 2023

dokáže ho ovládat i moje manželka :))

Registrovaný uživatel27. července 2023

Varianta 4/64 GB Light Green
Registrovaný uživatel22. července 2023

Cena Rychlost telefonu

Registrovaný uživatel16. července 2023

Parádní MT pro nenáročné za dobrou cenu

Nic, o čem bych věděl

Dobrá koupě