Mobilní telefon Recenze Samsung Galaxy A13 5G

Recenze Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G vyniká sofistikovaným designem, úžasnou soustavou pokročilých fotoaparátů, rychlým 5G připojením k mobilním sítím, výkonnou baterií s dlouhodobou výdrží a osmijádrovým procesorem, který se postará o hladký chod i při náročnějším multitaskingu. Sledování multimediálního obsahu bude na velkorysém 6,5" Infinity-V displeji s prémiovou HD+ technologií vždy parádním vizuálním…

Jerome1. prosince 2023

Nejlevnější Samsung na českém trhu v této době. Funkční, rychlý, přijímá novou síť 5G.

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

Lze použít SD kartu

Varianta 4/64 GB modrý
Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Dobra cena, dostatecne parametry pro bezne uzivani dlouha vydrz baterie

Registrovaný uživatel4. července 2023

Je to již můj druhý telefon zn. Samsung Galaxy. Vzhledem k tomu, že jsem senior 75+, tek preferuji el. přístroje mně již známé.

zatím jsem nic nezjistil.

S telefonem jsem spokojen. Pro moji potřebu dostačující

Varianta 4/64 GB bílý
Registrovaný uživatel13. června 2023

Pořízen pro dceru 11let - rychle zvládla ovládání, pro její potřeby plně dostačující.

Varianta 4/128 GB modrý
Registrovaný uživatel2. dubna 2023

Držím se Samsungu. Jednoduchost a spolehlivost.

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Zatím se seznamuji

Varianta 4/128 GB černý
Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

splňuje parametry uváděné výrobcem - doba výdrže baterie, kvalita fotoaparátu, rychlost systému, možnost využití dvou SIM

V balení je s mobilním telefonem dodáván pouze USB kabel, což je ale dnes v podstatě standard