Samsung mně vyhovuje

Samsung mně vyhovuje
Větší písmo
Pěkně fotí. Základní funkce telefonu fungují, jak mají.
Adaptivní jas nefunguje. Často musím jas upravit ručně (zejména při focení na sluníčku). Krom toho u Fotoaparátu postrádám některé funkce (široký záběr).
Čtečka otisku prstů častěji, než jsem byla zvyklá u předešlého modelu (taky Samsung), k odemknutí telefonu selhává. A když ho už sejme, tak mezi načtením otisku prstů a rozsvícením obrazovky je poměrně dlouhá prodleva, během které člověk kolikrát už usoudí, že se telefon asi teda odemknout (zase) nepodařilo, zkusí to proto zadat ručně pomocí tlačítka, mezi tím se telefon vzpamatuje, takže se stisknutím tlačítka vzápětí po rozsvícení obrazovka vypne a člověk s tím takto protivně zápasí... Možná jde o zvyk, ale starší model mi toto nedělal a vše bylo tak nějak rychlejší.
Samsung je jistota
Velký a dá se říct i za ty peníze dobrý
Neukládá fotky ve formátu JPG, ale DCIM pokud je někomu chcete poslat, tak se jim z 99% neukážou.
Až na ten převod fotek docela dobrý
zatím ve zkušebním procesu,
Dnes mi Polkomtel Sp. z.o.o. zablokoval telefon, údajně z důvodu, že jim neplatím.
Nechápu proč jim platit, vše si řádně platím v ČR.
pekne foti vydrz baterie neseka se
nejde otevrit obrazovka gesty potukani na displej nebo zvednutim
jinak docela dobra cena telefon doporucuji
výběr na doporučení,jednoduchá obsluha , je mi už přes 70 let, používám každý den,velmi často.
Jsem zvyklá značce Samsung