Supr funguje
Dobrá karta za dobrou cenu

Supr funguje
Dobrá karta za dobrou cenu
Za cenu co sem ji pořídil je přijatelná
Nic,jako všechny v téhle ceně
Rychlá microSDXC karta
Relativně slušná cena
Přítomnost adaptéru na SDXC
Karta microSDXC by měla něco vydržet a to včetně odolnosti i vůči zvýšené teplotě. Zatím je ve fázi testování. Zápis i čtení jsou co do rychlosti dostačující. Cena byla přijatelná.
spolehlivá a přiměřeně rychlá karta
Ok, Ok.
v úohodě
R/W rychlosti subjektivně v pořádku (neměřil jsem)
u Samsungu se snad nemusím bát životnosti
Funguje dle předpokladů.
Rychlé čtení i zápis.
Klasika
Spolehlivost
dostatočná pamäť
pomerne rýchle zapisovanie dát
zatím bez poruchy
kompatibilní se všemi zařízeními, které mám
cena, tedy kupujete-li za standardní cenu. Ale Samsung dělá často akce a vyplatí se na ně počkat
Značka mne nezklamala a to mi prošlo rukama tak cca 80ks mikroSD karet různých kapacit, většina pro známé a zatím si nikdo nestěžoval. Kupoval jsem během častých akcí, kdy Samsung dává dobré slevy, jinak jsou tyto karty drahé (nejhorší jsou snad u zeleného uřvaného, kdy rozdíl u větších kapacit činí třeba 500Kč !)
Samsung karty jsou top kvalita, ale jsou také mezi nejdražšími. Jsou i levnější řešení s nižší rychlostí, ale pokud máte na to si připlatit těch +- 20 %, určitě se Samsung vyplatí.
mezi nejdražšími, ale nejrychlejší
Mám ji v mobilu a zatím paráda. Je lepší než konkurence
Rychlé přenosy
Spolehlivá
Příznivá cena
Rychlost přenosu, kvalita a cena.
Spolehlivost.
velká kapacita za příznivou cenu (2 karty s 256 GB jsou o dost levnější než 1 karta 512 GB)
rychlost zápisu
Značku Samsung mám ověřenou, předchozí karta 32 GB slouží bez jakýchkoliv problémů už 10 let (jen kapacita nedostačuje). Doporučuji
dostatočná pamäť
rýchlosť zápisu aj čítania
nie je to plných 256Gb
Som spokojný s touto pamäťovou kartou od Samsungu. Raz som sa už opálil- kúpil som lacnú 256ku kartu z Wishu a ukazovalo mi že má 256Gb, ale šlo na ňu zapísať len 8Gb, takže asi tak.
Spnilo ocakavanie super velkost