Splnil mé předpoklady.
S objednávkou jsem spokojen.

Splnil mé předpoklady.
S objednávkou jsem spokojen.
Perfektní stav sedí jak má
Perfektně chrání telefon. Můžete přijímat hovor i se zavřeným krytem.
Pouzdro sedí dobře. Funguje při otevření i zavření.
Toto je nejlepší pouzdro jaké jsem kdy měla. Nyní již nemám potřebu mít pouzdro stále otevřené, tedy hrozba rozbití telefonu. Vše vidím jak potřebuji. Také mi vyhovuje, že když chci fotit, mohu ho obrátit na druhou stranu a ničemu nebrání.
Škoda že nemá stojánek aby se dalo lépe koukat na televizi a chybí mi kapsička na penize.
z výběru jaký je jsem maximálně spokojená. Nejvíc by bylo, kdyby si člověk mohl sám určit co chce, aby jeho pouzdro umělo.
citlivost displaye, zpracování, 5G podpora sítě, fotoaparát ... a další
neodhaleny
doporučuji každému bez ohledu na cenu, dobrý poměr kvalita/cena navíc u předobjednávek super bonusy.
Super pouzdro.
Hezký obal na pohled...
Absolutně špatný materiál obalu. Okénko není vyplněné průhledným materiálem, jak to vždy bývalo.. Obal je z materiálu, na kterém je vidět každý otisk ruky, prstu... :-( Prostě absolutně nevyhovující... Škoda, čekal jsem něco jiného, lepšího, za skoro jeden tisíc korun... :-(
Takovýto obal nikdy více !!!
Špína z něj jde špatně smýt.
Super Pouzdro