Tichá, hezký design, přehlednost, malá spotřeba energie
Nejsem zvyklá na vestavbu, zdá se mi trochu menší než původní Gorenje,ale dostačující

Tichá, hezký design, přehlednost, malá spotřeba energie
Funguje dle očekávání
-Je třeba si zvyknout na jiný zvuk chladničky oproti předchozí,která nachladila a vypnula.V této jakoby cirkuluje vzduch stále.
-Za skutečnou nevýhodu považuji prostor ve dveřích,kde jsou čtyři menší krabičky na menší potraviny,vejce atd.Když je necháte zavěšené výše nad sebou,pohodlně se do každé dostanete,ale do dveří se již nevejdou vyšší lahve-od vína či 1,5l PET apod.Když zavěsíte krabičky blíže nad sebe,je problém se do spodních dostat.Pokud by byla místo krabiček volena jednotná souvislá přihrádka,ušetřilo by se více místa.Výrobce může tvrdit,že na lahve je určen prostor uvnitř chladničky,praxe je však taková,že některé otevřené lahve je lepší nechat postavené.
praktická, vzhledově uvnitř pěkná
Vyhovoval mi pro montáž do stávající skříňky.
Tichý chod.
Produkt je trvale zapojen a využíván.
S výrobkem jsem spokojen.